Şimdi Ara

tyt mat net artirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar genel olarak soru bankasi cozerkense matematikte yavasim tyt netlerim 17-20 arasinda geliyor artik 25 oksun istiyorum ilk mezun yilim sinavlarda genelde matematige 50 dk kaliyor bazen bir soruya inatlasip yapscsgimi hissettigim icin 5 dk bile ayiriyor yapiyorum ama obur sorulara zaman kalmiyor vb seyler yasiyorum konu eksigim yok hic tyt mat alan denemesi cozmedim su 5 ay baslasam sizce ne kadar olur tyt matematigim ve siz duzenli olarakmi cozuyorsunuz kac gunde bir cozmeliyim sizce baska bir oneiriniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam
    Ben de aralık ayının başı civarında bu sorunla uğraşıyordum ve inanilmaz derecede beni rahatsız ediyordu kendi uyguladığım yöntemi sana anlatayım belki sen de denersin ya da en azından doğruyu bulmanda sana bir bakış açısı olmuş olur
    Hocam gerçekten konu eksiğin yoksa birinci aşamayı halletmişsin demektir bu güzel bundan sonrasında ciddi anlamda sabırlı olman gerekiyor ve zamanla artacağına kendini inandırman gerekiyor insan bazı şeyleri hemen elde etmek istiyor olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyor
    Ben bu aşamalardan sonra her gün tyt matematik denemesi çözdüm ve çok detaylı analiz yaptım bilgi sarmal tyt matematik denemeleri gerçekten çok güzel denemeler bazen kolay oluyo bazen zor denemeler oluyo ama genellikle ortalama bir deneme olmuş rahatlıkla inceleyip kullanabilirsin
    Daha sonra da yeni yıla girmeden önceki son hafta 7 günde toplamda 6 tane genel deneme çözdüm ve tytde ciddi bir net artışı sağladım ve hem tyt önyargımı hem de tyt matematik branşına olan önyargımı kırdım
    Sonrasında aytden ilerlemem gerekiyordu biraz tytye verdiğim önemi azalttım aytden işlerimi hallettim sonra tytye geri dönüş yaptım ve önce düşük net geldi 1 hafta daha çalışmalara devam ettim ve aynı kıvama geldi
    Yani hocam kısacası bu olayı başarmak için çözmen gerekiyor ama emekle inatla lütfen bu işin peşini bırakma kendini geliştirebileceğin çok iyi bir dönem var
    Başarılar dilerim kendine dikkat et

• Lgs sayısal için yayınlanan bi soru kitapçıgı vardı ordaki sorulari çöz önce belli ki yeni nesil sorularla pek aşinalıgi yok, onları bitir öyle gel

• çok sağol hocam dediklerini uygulamaya başlıyorum yaklasik 1.5 ay once aldigim bilgi sarmal tyt mat denemeleri oylece duruyordu basliyorum simdi bu bitince onerecegin denemeler ne olur az cok ayni yoldan gidiyoruz gibi hergun cozmeyi dusunuyorum 1 ay kadar hergun yapsam artar umarim cok sagol

• Hocam rica ederim ne demek ama şu da aklında bulunsun sınava hazırlıkta birçok parametre var tyt genel deneme ve ayt konu durumu bu kısmı da iyi planla çünkü şu anda tyt genel deneme de çözmelisin belli periyotlarda ayt konularında da ilerlemelisin zamanının tamamını tyt matematiğe ayırma çok çalış tyt mat için yapacağın bir çalışma olsun ama diğerlerini kesinlikle atlama ben geçen sene sınavda tyt genel denemelerinin planını iyi yapamadığım için patladım bir sürü branç denemesi çözmeme rağmen birçok önemli faktör var çok çalışma ve doğru çalışmayla başarabilirsin
  • hocam dersaneye gidiyorum zaten haftada 1 deneme oluyoruz orada aytye yeni baslayacak galiba yani haftada 2 ye cikacak hocam mattaki yavasligimi bi atsam gayet ilerlicem bilgi sarmalin ilk denemesini cozdum 70 dk surdu bunu 1 saate dusurmem lazim netimde toplasan 25 falan umarim artar artik her sabah 1 deneme gidicem bakalim nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaydin02 -- 6 Şubat 2021; 10:14:24 >
  • Hocam bu şekilde sonuç iyi kötü bakmadan devam et analizler çok önemli bir süre sonra analizini yaptığın soru tipleri bir daha geldiğinde yapabildiğini göreceksin pratiklik de kazancaksın daha daha iyi olacaksın sabır çok önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Sınavda Ayt Mat 25 Net
    3 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    ayt 15- tyt 15 mat net
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faruk A. F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 3 hafta ara verdim tyt mat denemelerine. Tekrar başladığımda eski seviyeme gelir miyim? Eski seviyem 25-28 net arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.