Şimdi Ara

Tyt mat hızlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.Tyt türkçe 33 34 tyt sosyal 14 15 ve tyt fen 12 13 yapiyorum fakat tyt matematigi bir türlü rayına oturtamadım sürekli 22 23 civarlarında net geliyor.Konu eksiğim geometrideki bazı konular hariç yok nasıl hızlanabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam geodan sure artirabilirsiniz, digerlerden cok artmaz diye dusunuyorum. Temel kavramlar, uslu fln taraflarindan belki biraz artar. Bu arada naptiniz bir senede merak ettim.

Orijinalden alıntı: aphextriplet

Hocam geodan sure artirabilirsiniz, digerlerden cok artmaz diye dusunuyorum. Temel kavramlar, uslu fln taraflarindan belki biraz artar. Bu arada naptiniz bir senede merak ettim.

Kendi kendine yükseldi desem yeridir hocam.Pek bir şey yapmadım.2020 YKS'ye kadar 30 31 e çıkartmıştım ama sınav beklediğim gibi gelmedi.Mezuna kaldım,bu sene de işlemlerde hızlanarak bir de diğer derslerden biraz süre artırarak bazen 30 31 bazen 34 35 yapıyorum.

Orijinalden alıntı: trolldetector

Bu mesaj silindi.

Bu netlerle alakası bile olmayan bir sıralamadan mezuna kaldım.Ayt için matematik 27 28 gibiydi sanırım.Toplamda da 50 55 civarı olabilir tam hatırlayamıyorum

Orijinalden alıntı: taveuni

Bu mesaj silindi.

Problem denemesi yerine direkt mat branş daha etkili olabilir,ben öyle yapmıştım.Geo için ayrı denemeye gerek olur mu bilmiyorum

Orijinalden alıntı: taveuni

Bu mesaj silindi.

Size kalmış hocam o aslında.Bence 1 saat verip tyt mat branş denemesi çözmek en mantıklısı.Problem kitabı çözmekle problem denemesi çözmek arasında ben bir fark görmüyorum ama siz deneyin hangisi etkili olursa ona devam edersiniz.Ayt için de aynı şekilde tamamen size bağlı.

AYT MAT ÇOK KOLAYDI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.