Tyt mat hızlanma
1 Mobil
-
-
Hocam geodan sure artirabilirsiniz, digerlerden cok artmaz diye dusunuyorum. Temel kavramlar, uslu fln taraflarindan belki biraz artar. Bu arada naptiniz bir senede merak ettim.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aphextripletHocam geodan sure artirabilirsiniz, digerlerden cok artmaz diye dusunuyorum. Temel kavramlar, uslu fln taraflarindan belki biraz artar. Bu arada naptiniz bir senede merak ettim.
Kendi kendine yükseldi desem yeridir hocam.Pek bir şey yapmadım.2020 YKS'ye kadar 30 31 e çıkartmıştım ama sınav beklediğim gibi gelmedi.Mezuna kaldım,bu sene de işlemlerde hızlanarak bir de diğer derslerden biraz süre artırarak bazen 30 31 bazen 34 35 yapıyorum.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: trolldetector
Bu mesaj silindi.Bu netlerle alakası bile olmayan bir sıralamadan mezuna kaldım.Ayt için matematik 27 28 gibiydi sanırım.Toplamda da 50 55 civarı olabilir tam hatırlayamıyorum
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: taveuni
Bu mesaj silindi.Problem denemesi yerine direkt mat branş daha etkili olabilir,ben öyle yapmıştım.Geo için ayrı denemeye gerek olur mu bilmiyorum
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: taveuni
Bu mesaj silindi.Size kalmış hocam o aslında.Bence 1 saat verip tyt mat branş denemesi çözmek en mantıklısı.Problem kitabı çözmekle problem denemesi çözmek arasında ben bir fark görmüyorum ama siz deneyin hangisi etkili olursa ona devam edersiniz.Ayt için de aynı şekilde tamamen size bağlı.
_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı






