TYT koruyacakların sıralamalara etkisi

-
-
Hocam benim gibi 12k tyt yapıp batıran ne kadar vardır ki ve mezuna kalan ben pek etkileyeceğini sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ay iyi hocam o zaman. Geçen sene o kadar kolay sınavı yapamadığıma yanacaktım :((
-
Bir şey etkilemez
Sizin netler nasıl hocam
Bizim tyt ne olacak acaba aşırı merak ediyorym ya sen de öyle misin
81-83 tyt 57,25 ayt kaç gelir sizce hocam
-
neredeyse bire bir aynı kalacak bence görürsün sınavın zorluğu ekstra kişi sayısını tam nötrledi bence en kötü 13k gelir yani
Matematiksel olarak 13 olması bile zor ya ben de şöyle düşündüm yani zorluk 100 yapan insanları 80 lere çektiyse barajı geçenlere nasıl etki eder dedim ama
Çok da bilmiyorum tabi bence de aynı kalacak
Ya bu sene çok farklı bi sınavdı benim geçen seneden 12k tyt var şimdi de 62 ayt var ve hiçbir şey yapamamış gibi hissediyorum uyuyamıyorum bile
O yüzden tahminim yok hocam ya ama size etraftan duyduklarımı söyleyecek olursam gerçekten çok iyi okullardan insanlarda bile bi 71 ayt ve 68 ayt duydum (tytler de iyi değildi) bilemiyorum o yüzden :(
hocam ben fen lisesi çıkışlıyım, çevremde derece oynayan mezunlar vardı. Çoğu mattan 24-25 işaretlemiş. Forumda bile çok düşük netler konuşuluyor. Çok garip bir sene gerçekten. Hocam gayet güzel yapmışsınız bu arada canınızı sıkmayın gerçekten.
-
2018 gibi gelmeyeceğinin asıl sebebi budur zaten koruma olayı aşırı saçma 2018 de yoktu allahtan
Arkadaslar Tyt de puan degil yüzdelik dilim korunuyor di mi?Yoksa gecen sene gibi kolay sınavin yuksek puaniyla bu senekiler yaristirilamaz oyuzden birsey degismez gibime geiyor yorumunuz?
Evet yüzdelik dilim korunuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X