Şimdi Ara

Tyt kimya gülçin hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim olmadığı için tyt kimyayı bu hocanın özetleri ile bitirmekte zorlanıyorum. Henüz atom ve periyodik sistemde olmama rağmen zorlanıyorum. Ezber konuları hiç beceremiyorum aklımda kalmıyor. Tyt kimyayı hızlı şekilde bitirip ayt kimyaya geçmem lazım. Ne önerirsiniz? Kimya özel tyt ve ayt paketim mevcut.

• up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülçin hocam bi tane devam et dinlemeye. Çıktını al yaz tekrar et sorunu çöz sıkıntın kalmaz. Arayışa girme bence

• Bidebayılistiyosanferiha B kullanıcısına yanıt
    Dinliyorum zaten hocam periyodik sistemdeyim henüz ve hiç bir şey anlamıyorum. O kadar sözel şeyi 30dklık video ile nasıl aklımda tutup soru çözeceğim?
  • kalan 45 günde yeni mi ayt kimyaya gireceksiniz ?
  • BeOSD kullanıcısına yanıt
    1 ayda gazlar ve denge hariç üzerinden geçip 4-5 net çıkarmayı düşünüyorum hocam. Bu şekilde yeni evet :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MATEMATİK MERT HOCA
    geçen yıl açıldı
    Betül hoca biyoloji
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsini hemen aklında tutamazsın zamanla otururlar bence periyodik sistem çabuk unutulan bi konu zaten ezber kısmı çok.

• Bidebayılistiyosanferiha B kullanıcısına yanıt
    Devam mı etmeliyim özetle ile?
  • Bence devam edin aytsi falan da gayet yeterli tam olarak özet denemez zaten. Sadece seri anlatıyo gereksiz yerlere girmiyo. Zaten çok vakit yok hocam tyt kimya çok zor değil o vaktinizi uzun uzun konu anlatımlarına ayırmayın derim ben. Dinleyin ve deneme çözün ya da soru bankası siz bilirsiniz. Yapamadığınız şeylerin doğrularını öğrenin bi yere not edin daha hızlı öğrenirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.