Şimdi Ara

tyt kimya'dan 'Kimyanın Temel Kanunları ve Kimyasal Hesaplamalar' konusu kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyt kimya müfredatından bu konu kalktı mı?

• Hayır neden kalksın

Bir açıklama mı var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır kalkmadı ama denemelerde gelmiyor pek. Direk o konuyu sınayan sorular AYT'de de sorulmuyor ama büyük bi kısmını zaten kimyanın tamamında kullanıyosun dolaylı yoldan sorulmuş oluyor. Aslında o konuları sorusu gelecek bir yer gibi görmek yerine kazanım olarak görmek daha mantıklı. Geometride analitik bilmenin matematikte yardımcı olması gibi düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPlayer

Hayır kalkmadı ama denemelerde gelmiyor pek. Direk o konuyu sınayan sorular AYT'de de sorulmuyor ama büyük bi kısmını zaten kimyanın tamamında kullanıyosun dolaylı yoldan sorulmuş oluyor. Aslında o konuları sorusu gelecek bir yer gibi görmek yerine kazanım olarak görmek daha mantıklı. Geometride analitik bilmenin matematikte yardımcı olması gibi düşün.

hocam ben peki ayt girmeyeceğim, sadece tyt gireceğim dilciyim

bu konu da bayağı uzunmuş (görkem hoca 6 saatte anlatmış) sizce çalışmasam tyt adına soru kaybım olur mu?

• Kimyasal hesaplamaları bilmeniz belki çok düşük ihtimal olsa da bi sürpriz sorudan kurtabilir sizi. Temel kanunlardan soru geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse bile kaybedeceğiniz maksimum 1 soru olur. Öncelik vermenize gerek yok pas geçin. Diğerleri tastamam dediğinizde geri dönüp bakabilirsiniz. 6 saat ayırılacak bir konu kesinlikle değil. Kimya adasından hızı artırıp dinleyebilirsiniz ortalama bi fikir edinmek adına. TYT'de soracak olurlarsa bile uzun vakit ayıracağınız işlemleri koymayacakları için problem olmaz. Ben kısa soru bile soracaklarını sanmıyorum ama. Soru kaybın olmaz diyebilirim.

• msüde sordular

• göz atmaya değer bence, tyt bazında yandan yemiş oran orantı sorusu falan gelir zaten. konular bittiyse tabii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.