Şimdi Ara

tyt KAF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum bu KAF bayaa bi açılan konu oldu ama tavsiye istiyorum sizden . Ben devlet memuruyum bu sene sınava hazırlanıyorum hedefim hukuk fakültesi, çalıştığım için tüm dersleri beraber götüremiyorum bu yüzden matematik geometri çalışıyorum şuan ve paragraf çözüp kitap okuyorum Türkçe adına . Matematik için KAF ları bitirip tyt kısmı için 345 yeni nesil soruları ve karekök soru bankasındaki yeni nesil soruları çözmek tyt adına yeterli olur mu sizce 25-30 arası bi net yeterli tyt de. AYT içinde kaf ları bitirip 1 soru bankası çözerek 30 civarı yapabilir miyim ?

• karekök tyt gereksiz. yarı yarıya yenilemişler gerisi aynı eski klasik sorular.

345 ilk aşama için iyi son testler iyidir gerisi yine klasik.

kafların yanında aci ayt matematik soru bankası çözerseniz ve tekrarlar ile konuyu iyi oturtursanız hedefinize ulaşırsınız bana kalırsa.

zaten tm olduğundan dolayı sadece matematiği iyi yapsanız bile kazanabilirsiniz. ama iyi bir hukuk için iyi mat ve iyi tm dersleri olması şart tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fapstronot

karekök tyt gereksiz. yarı yarıya yenilemişler gerisi aynı eski klasik sorular.

345 ilk aşama için iyi son testler iyidir gerisi yine klasik.

kafların yanında aci ayt matematik soru bankası çözerseniz ve tekrarlar ile konuyu iyi oturtursanız hedefinize ulaşırsınız bana kalırsa.

zaten tm olduğundan dolayı sadece matematiği iyi yapsanız bile kazanabilirsiniz. ama iyi bir hukuk için iyi mat ve iyi tm dersleri olması şart tabii ki
    hocam tytde kafın yanına hangi kaynak önerirsiniz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

hocam tytde kafın yanına hangi kaynak önerirsiniz peki?

Alıntıları Göster
    acil çözen tyt sonrasını ne demek istediğimi anlayacak hocam.

ama eğer pdf çıkarabliyorsanız birisi pdf paylaştı son pdfleri derlemişler ona da bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fapstronot

acil çözen tyt sonrasını ne demek istediğimi anlayacak hocam.

ama eğer pdf çıkarabliyorsanız birisi pdf paylaştı son pdfleri derlemişler ona da bakabilirsin

Alıntıları Göster
    sorumu yanlış anladınız hocam siz ayt için acil çözün demişsiniz ben tyt için acil çözmeme gerek var mı diye sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

sorumu yanlış anladınız hocam siz ayt için acil çözün demişsiniz ben tyt için acil çözmeme gerek var mı diye sormak istedim

Alıntıları Göster
    tyt için yazdım hocam zaten
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum kardeşim . Diğer dersler için doping hafıza satın aldım onunla ilerlemeyi düşünüyorum . o zaman anladığım kadarıyla tyt ve ayt için kaf ve acil soru bankası hedeflerim için yeterli doğru mudur? ki zaten fazlası olmuyor günlük maximum 4 saat çalışabiliyorum
  • batuhanali B kullanıcısına yanıt
    acil sınava yönelik kitap ve her türden soruyu barındırıyor. bana kalırsa iyi tekrar ile kaf + acil söylediğiniz net için yeterli olacaktır. ama bunun yanında geometride iyi yapmalısınız onun içinde mesela kenan kara veya metin hocam kanallarına bakabilirsiniz. kenan karayı ben tavsiye ediyorum ama önceden azda olsa bilginiz olması lazım.
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardeşim çok teşekkür ediyorum . geometri konusunda temelim var diyemem ama çalışırken anlıyorum şimdilik açılar bitti gerçi en basit konu ama bakalım :) matematik temelim var yaparım matematik
  • başka yorum yapacak arkadaş yok mu
  • Tyt acil kasıntı sorular içerir yalnız. Bence önce 345 bitirin. Acilen daha hızlı biteceğine eminim. Vaktiniz kalırsa acil de çözseniz tadından yenmez. Bence direkt olarak acile girmeyin.

Düzenleme: eğer bende sağlam irade var sorunun üstüne giderim, iki sb bitirecek vakit yok diyorsanız o zaman acil bitirebilirsiniz. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 17 Ekim 2018; 15:17:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    kardeşim şöyle söyleyeyim karekök için zamanında çok zor deniliyordu onu çözüyordum bazı sorulara yarım saatimi bile ayırdığım oluyordu irade sağlam problem yok fakat vaktim olmuyor benim o yüzden şöyle düşündüm klasik soruları KAF dan zaten hallediyorum ösym tipi soruları da 345 den hızlıca bitirip acile geçmeyi düşünüyorum o da olduğu kadar artık bakalım :)
  • Dediğiniz mantıklı hocam öyle yapın bence de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.