Bildirim
tyt fen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fizikte eleyebilirsin ama kimya ve biyolojiyi bitirmeni oneririm zor degil zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tyt Kimya zor hocam mol ve kimyasal hesaplamalar sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 25 Ocak 2022; 1:33:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam biy benim hocam 2022 aldım çok zor tm yim normal bir kaynak yok mu biyolojik tonguç iyi diyorlar bir de lisede fiziğim aslında newton iş güç enerji falan benim sevdiğim konulardı kaynak için tm ciler için özellikle fizik ve biyden ne önerirsiniz
-
Hocam tm iseniz kimya ve biyolojide konu elemeyin bence. Fizikte de ısı-sıcaklık, madde ve özellikleri, fizik bilimine giriş, dalgalar çalışabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tırınını Sinan -- 25 Ocak 2022; 13:39:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen
Biyoloji 345 çözdüm tyt için ideal bi kitap Palme fizik çözdüm o ise sayısalcılara yönelik bir kitap hocam
Kimyasal hesaplamaların neyi zor anlam veremiyorum.Denemelerde kolay çıkıyor.Karışım,asit baz onlardan daha zor
Soru bankalarındaki kimyasal hesaplama sorularını Lavoisier'e yazdırıyorlar
-
10k derece değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aydın’ı şu an tekrar amaçlı çözüyorum normal yani Hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X