Şimdi Ara

(TYT FELSEFE SON TEKRAR) PDF-- 2020 @savcınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
66
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 57 Sayfalık bir PDF. Lakin Bunun yarısı çıkmış sorular.

Ortalama 30 sayfalık bir konu anlatımı yapılmış. Fazlası var eksiği yok. Son tekrarlara girerken ben de kullanacağım. Kolay Gelsin.

• teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler, bir video serisi vardı 8-10 video mu ne YouTube da felsefe hatırlıyor musunuz hangisi

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Youtube'dan hiç Felsefe dinlemedim hocam. Bilmiyorum.
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Didem Hoca olabilir bu arada teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 5 Mayıs 2020; 16:57:2 >
  • Hocam din kültürü yararlı fakat bilgilendirme yaparsan sevinirim bu sene farklı bir müfredat var o yüzden konular aynı değil bilginize
  • Sinoengino kullanıcısına yanıt
    Evet, belirtecektim aklımdaydı. Teşekkürler.

Edit: Belirttim Din başlığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 5 Mayıs 2020; 17:8:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hangi kisimlar farkli hocam?

• savcınız kullanıcısına yanıt
    hocam onu değil benim demek istediğim felsefeydi. Felsefe bizimle beraber 10. ve 11. görülmeye başlandı bu konu başlıkları 10. sınıfa alınınca biz görmedik. sadece 11 . sınıf felsefesinden sorumluyuz bunlar konularımız değil onu demeye çalıştım
    9 ve 10. sınıfta kimse Felsefe görmedi diye biliyorum. Dediğin gibi bir açıklamaya rastlamadım.
  • Ben bu pdften çalıştım. Atılmıştı daha önce. Not alarak çalıştım.
    Soru kaçmıyor gibi bir şey artık.
    Fazladan da fazlası var. Denemelere dönük bi pdf gibi. Kendini çok tekrar ediyor ama öğretici olması açısından iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şöyle açıklayayım şuan 11 olanlar hem 10 hem 11 sınıfta felsefe gördüler. 10. Sınıfta eski olanı 11. sınıfta ise yeni müfredatı gördüler. Biz sadece yeni müfredatı gördük o yüzden Felsefenin Tarihsel gelişiminden sorumluyuz
    Güncel denemelere baktığımızda dediğiniz gibi değil geneli kapsıyor. Resmi bir açıklama varsa atarsanız çok iyi olur.
    Geçen sene var mıydı 10. Sınıf felsefe. Denemelerde hep soruluyor 10. sınıf haberleri mi yok

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Ben de buradan halletmiştim. Hiç kaçmıyor diyemem bazen öyle çelişkili sorular geliyorki illaki kaçıyor. Ama 5 soruda 4 net yaptıracak bir PDF, şunu da unutmayalım ÖSYM kolay kolay Felsefe fulletmiyor.
    2020 yks kazanımlarında sadece 11 var

• Sağolasın hocam. Kalsın bir köşede 10 güne başlarım tekrarlara

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    TYT’den kaldırılan herhangi bir konu bulunmamaktadır.

2020 YKS’de TYT konuları uzaktan eğitime rağmen bir değişikliğe uğramamıştır diye biliyorum.
    Güncelleme yapan pek fazla deneme yok çoğu eski müfredatı soruyor bu sene açıklanan kazanımları içeren video listesi atayım ben de
    Sosyal Hocamyoutube
    YKS 2020 - MÖ. 6. yüzyıl - MS 2. yüzyıl Felsefesi - TYT AYT Felsefe 1. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?v=1PoReO_7jLw&list=PL2pYy9HbVAD_hknZvt_UsEPqWbSmjDXwp&index=9

9-13. videolar arası bu sene sorulacak olan video bile fazla yok piyasada felsefe önemsiz diye

yeni kaldırılmadı sene başından beri yoktu zaten bu müfredat
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.