Şimdi Ara

TYT'den 110 net yapmak şans faktörüne mi bakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli bir yerden sonra özellikle 100+ netten sonra çalışmak pek bir işe yaramıyor daha çok şans faktörü etkili diyorlar. Sizce doğru mu bu? Benim hedefim TYT 110 net AYT full veya fulle yakın yapmak

• Bence kesinlikle güzel bir odak lazım ve biraz da zeka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • upotemi kullanıcısına yanıt

Şu an Modiwake diye bir ilaç kullanıyorum. Güzelce odaklıyor ve dopamin salgılıyor. Sınava girince muhakkak atacağım bu ilacı.

• 100+ başlamak 9 - 10'daki emeğe ve 11'deki pekiştirmeye bakıyor bence, 110 üstü ise artık biraz da denemeye, odaklanmaya, diğer fakötrlerin de etkisinde kalıyor.

• Kanka o ilaçları ben olsam sona doğru kullanırım beyin bi yerden sonra alışıyor

• upotemi kullanıcısına yanıt

Hocam 4 günde bir atıyorum o yüzden. Öyle olunca pek alışmıyor.

• Bahsettiğiniz ilaç tıbbi bir durum mu yoksa doping olarak mı kullanıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psikiyatri doktorum yazdı. Düzenli kontrolüm var 2 yıldır. Bu ilaca ama 2 ay önce başladım. Reçetesiz alınmıyor. Doktor ücretsiz alabilmem için tanıya epilepsi girdi. Bir daha almaya kalktığımda sen epilepsi değilsin o yüzden ücretli alacaksın dedi ve 1 kutu ilaca 370 TL verdim.

• Şu an itibariyle ilacın fiyatı 391.74 TL olmuş.

• Hocam bence sınav anındaki iyi odaklanmaya, psikolojiye ve bazı soruları hızlı görebilmeye -matematikte sayı denemeleri gibi- bakıyor ama bunun dışında da birikim olduğunu düşünüyorum çalıştıkça deneme çözdükçe yeni şeyler görüp onları tekrarladıkça sürekli birikimli olarak bilgiler birikiyor biraz böyle olduğunu düşünüyorum türkçe dışındaki derslerde

• Hocam o ilacı ben de kullanıyorum etkisini pek göremedim. Günde yarım içiyorum.

• Ben 200 mg olanını kullanıyorum. Her gün atarsan etkisini göremezsin. Bence 4-5 gün aralıklarla at.

• Doğru, aslında netlerini 110a sabitleyebilen birkaç kişi gördüm ama çok istisnai bir durum. 105e sabitlemek için 1 çalışılıyorsa 110da kalmak için 5 çalışmak lazım. O kadar zaman neredeyse kimsede olmadığı için sınav anı psikolojisini iyi tutmak lazım. Biraz da şans gerekiyor tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 civarı yapılıyorsa ondan sonrası şansa bakar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 110 yapmak şansa bakar mı?

• bakar

• Her denemesinde 110 civarı yapan adam için bakmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hedefim 110 TYT 80 AYT yapmak...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.