TYT'den 110 net yapmak şans faktörüne mi bakar?

-
-
Bence kesinlikle güzel bir odak lazım ve biraz da zeka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an Modiwake diye bir ilaç kullanıyorum. Güzelce odaklıyor ve dopamin salgılıyor. Sınava girince muhakkak atacağım bu ilacı.
-
100+ başlamak 9 - 10'daki emeğe ve 11'deki pekiştirmeye bakıyor bence, 110 üstü ise artık biraz da denemeye, odaklanmaya, diğer fakötrlerin de etkisinde kalıyor.
Kanka o ilaçları ben olsam sona doğru kullanırım beyin bi yerden sonra alışıyor
Hocam 4 günde bir atıyorum o yüzden. Öyle olunca pek alışmıyor.
-
Bahsettiğiniz ilaç tıbbi bir durum mu yoksa doping olarak mı kullanıyorsunuz
Psikiyatri doktorum yazdı. Düzenli kontrolüm var 2 yıldır. Bu ilaca ama 2 ay önce başladım. Reçetesiz alınmıyor. Doktor ücretsiz alabilmem için tanıya epilepsi girdi. Bir daha almaya kalktığımda sen epilepsi değilsin o yüzden ücretli alacaksın dedi ve 1 kutu ilaca 370 TL verdim.
-
Şu an itibariyle ilacın fiyatı 391.74 TL olmuş.
-
Hocam bence sınav anındaki iyi odaklanmaya, psikolojiye ve bazı soruları hızlı görebilmeye -matematikte sayı denemeleri gibi- bakıyor ama bunun dışında da birikim olduğunu düşünüyorum çalıştıkça deneme çözdükçe yeni şeyler görüp onları tekrarladıkça sürekli birikimli olarak bilgiler birikiyor biraz böyle olduğunu düşünüyorum türkçe dışındaki derslerde
-
Hocam o ilacı ben de kullanıyorum etkisini pek göremedim. Günde yarım içiyorum.
Ben 200 mg olanını kullanıyorum. Her gün atarsan etkisini göremezsin. Bence 4-5 gün aralıklarla at.
-
Doğru, aslında netlerini 110a sabitleyebilen birkaç kişi gördüm ama çok istisnai bir durum. 105e sabitlemek için 1 çalışılıyorsa 110da kalmak için 5 çalışmak lazım. O kadar zaman neredeyse kimsede olmadığı için sınav anı psikolojisini iyi tutmak lazım. Biraz da şans gerekiyor tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
110 civarı yapılıyorsa ondan sonrası şansa bakar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
110 yapmak şansa bakar mı?
-
bakar
-
Her denemesinde 110 civarı yapan adam için bakmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hedefim 110 TYT 80 AYT yapmak...
Benzer içerikler
- en zor ayt matematik soru bankası
- lise diplomamı kaybettim
- yks son hafta ne yapılmalı
- a101 part time çalışma saatleri
- kyk nöbetçi yurt başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X