Şimdi Ara

TYT`de Süreyi Verimli Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Evde tyt denemeleri çözdüğüm zaman yayın bazen farketse de 10-15 dakikamın arttığını görüyorum.Tüm dersler bitmiş oluyor ancak netlerim hiç yeterli gelmiyor.Bu konu eksiği göstergesi midir yoksa zamanı iyi kullanmadığımın ve branşların hakkını vermediğimin mi ? Örneğin geometride 2-3 boşum kalıyor yarım saat verseler yine çözemem diyebilirim.

Türkçeye verdiğim süre:40-45 dk 30 net geliyor genelde,çok bir sorun olduğunu zannetmiyorum çalışırsam yapabilirim
    Matematik için:40-50 dakikada bitiyor ancak 30 net falan geliyor yani pkob ve geometriden 3er soru kaçıyor diyebilirim
    Fen:bazen 13lerde bazen 17lerde olduğu oluyor genelde 10-15 dakikamı alıyor
    Sosyal:Bazı yayınların denemelerinde din kültürü ve coğrafya aşırı zor olduğundan 9 nete kadar düştüğüm oldu.Hiç çalışmadım diyebilirim,10-15 dakika da bu sürüyor ortalama.

Matematikte turlama tekniğini çok duydum fakat problemlerde hız gibi bir sıkıntım olmadığından çok işlevli olacağını zannetmiyorum.Boş bıraktığım sorular genelde pkob ve geometriden oluyor.olsa olsa 1 tane problem falandır.
    PKOBa 1 saat düşünsem bile yanlış yaparım garanti :D

Sürekli konu mu çalışmalıyım yoksa pkob geometri vesayre için Soru Bankası ve Deneme mi eritmeliyim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyrugod -- 10 Eylül 2020; 13:24:3 >

• Fen yatarsa sadece fizikten yatıyor hocam onu da esş den halledeceğim umarım,geometride Geçen sene çok ispat havalarındaydım böyle Mustafa Yağcı izleyerek çalışırdım bazen vesayre.Acil yayınlarının tyt-ayt geometri soru bankası var.Şimdiden eritmeye mi başlayayım yoksa ağır gelir mi 7-8 net yapan birine ? Sosyali de zamanla nasıl arttırabilirim ek bir çalışma yapmalı mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.