Bildirim
TYT DE FELSEFEYİ FULLEME

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu sene felsefe bilgi istemiyordu. genellikle öyle soruyolar sadece okuduğunu anlama paragraf gibi bence hoca dinlemene gerek yok tarih aynı şekilde. -
Up -
Yardım edicek yok mu -
kavramları bilmelisin gerisi biraz şans ve deneme tecrübesi sanırım. Bir denemede 3 net yaparsın diğerinde 5 -
Mesajım bulunsun knk
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende sadece tarih yapabiliyorum arada 1 2 soru cografya ama felsefeyi hic yapamiyorum tyt sosyali nasil fulleyecez? Guzel zahmetsiz konu anlatimli soru bankasi bir kaynak yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen ya sayısalim ama sosyal tyt de benim gözümde en önemli ders kardeşim diğer derslerden kolay ve baya puan getiriyor -
Bilgi gerekmiyor demişler ama ben öyle düşünmüyorum mesela paragrafta John Locke, Immanuel Kant, David Hume'dan bahsediyorsa bu filozofların düşüncelerini bilmen, akımları bilmen soruyu çözmende yarar sağlar. Yorum sorusu oluyor genellikle evet ama bu tür şeyler sorunun cevabından emin olmana ve daha hızlı çözmene yardımcı olur. -
el kitabı alabilirsiniz ya da youtube+not
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X