Şimdi Ara

Tyt de 90-100 Net arası takıldım yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
5
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben 2.mezun senemdeyim ve tyt de 90-100 bandına çok takıldım 1.mezun senemde martta felan yakaladım 90-95 civarını hala geçemedim. tabii yaz tatili araya girdi felan ama ocağa geldik hala 90-95 bandındayım konu eksigim yok (coğrafya dışında) aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok minnettar olurum teşşekürler şimdiden.

• Hedefim +100 net üstüne çıkabilmek neyi eksik yanlış veya az yapıyorum bilemiyorum çünkü tüm konuları artık biliyorum ama olmuyor help

• up merak ettim

• up

• Hocam büyük ihtimalle Türkçe veya geodan kaçırıyorsun (forumda yeniyim benim ki öyle ) bence ilacı her sabah 1 Türkçe deneme veya genel tyt deneme çözüp koordinasyon yakalamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka arkaya seri deneme çözmen lazım her şeyi biliyosan artık bildiklerindede profosyonel sayılabilecek kıvama gelmen lazım

• Hocam 1.mezun senende bu zamanlar kaç yapıyordun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mxpayne kullanıcısına yanıt

85-90 civarıydı kardeşim

• Tkurtt kullanıcısına yanıt

hocam türkçeden çok kaçırıyorum evet dil bilgisi tam olsa da ama geodan kolay kolay kaçırmıyorum

• matrix066 M kullanıcısına yanıt

öncelikle teşşekürler yorumunuz için şuan tam olarak aynı şeyi yapıyorum ben de deneme çözerim yükselir diye düşünüyorum ama geçen sene marttan sonrada full deneme abanmıştım gene yükselmemişti :(

• Naçizane tavsiyem denemelerdeki yanlışlarını kes biriktir arada bi göz gezdir. Hava almaya çıktığında falan al hatta yanına şöyle bi göz at.
  • hocam ben de 100-110 aralığındayım fakat 90-120 aralığı çok değişken oluyor denemeden denemeye fark eder tam tutturmak mümkün değil anca 1 ayda 2-3 net artırabiliriz
  • Konu ağırlıklı çalışarak 60-70 net kaç ayda çıkar sizce 90'a ?

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    hocam bu netlerde artış fazla olur denemeye ağırlık verirseniz 1.5-2 ayda halledersiniz ama kaliteli (kalite zor olması değil ÖSYM'ye yakınlık) deneme ve deneme analizi çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyankar_50 -- 1 Ocak 2021; 23:33:30 >
  • Anladım hocam, şu an 11im de. Yazın bol genel deneme yapacağım, ondan sordum. Kafamda az buçuk bir şeyler oluşsun istiyorum.

Dediğiniz gibi deneme analizi, yanlışların hangi konulardan vs. önemli gerçekten. Deneme de çok fark eder de ben en zor denemelerde 90 neti falan görsem diyorum.

Mesela sizin kötü yaptığınız denemeler, genel de zor olmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 1 Ocak 2021; 23:36:37 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    hocam zorluk değil de bende o anki durumum çok etkili oluyor. kafam dağınık olunca 1-2 soruda kendini belli ediyor. dikkat dağınıklığı da en büyük problemlerden bir tanesi.
  • Aynen bu en büyük etken bence. Sonuçta insanız, robot değiliz. Bence bunlar normal durumlar. Umarım o en önemli sınavda yaşamayız :)

Hayırlı geceler hocam, teşekkürler.

• Ben de 90-100 bandındayım fizikte dalgalar optik biyolojide sınıflandırma konusu duruyor daha hedef 105+

• O anki ruh hali gerçekten çok etkiliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.