Şimdi Ara

tyt coğrafya kanala ihtiyaç var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • coğrafyadan genel bilgilerimde 3 4 doğru yapıyorum harita bilgim iyi. Yavuz tunaya baktım öabtye hazırlar gibi anlatıyor o kadar detay bilgilerin geldiği bir denemeye girmedim ne 12 de ne de bu yıl. elimde limit el kitabı var ondan okuyup karekökten soru çözüyorum. İlerde kanaldan götürmediğim için eksiklik hisseder miyim?

• Hocam bazı konular varya hani geliyor diyorsun Coğrafya cepte kanalına göz atabilirsin hem pdfli vaktini almaz hem de anlatımı çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam coğrafya cepte+el kitabındaki önemli yerleri fosforlama yeterli olur çok vakit almıyor
    Yavuz tunadan sadece harita dinle güzel anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 4 Ocak 2020; 18:48:16 >
  • Benim de aynı şekil harita bilgim iyi değil kanallara baktım ama çok ayrıntılı ve uzunlar kararsız kaldım hocam. Ayt tarih için ne yapmayı düşünüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girince benim gibi coğrafya cahili bir mfcinin konusu sandım, tm derecesi yapmış ve daha iyi bir dereceye oynayan almanyalidoktorun konusuymuş şaşırdım

• Yavuz tuna. Öabt ile alakasi yok o bayram meral vb kpss yönelik anlatanlar hatta onlar bile öabtye yönelik anlatmiyor. Sinavda 5-0 yerine 4-1 yapip istedigin yere giremeyince izleseydim dersin yavuztunayi.Günde 3 video izle deftere yazarak calis keyiflidir hem.
  • coğrafya cepte + limit el kitabı + karekök sb şeklinde götürüyorum fulleriz inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.