Şimdi Ara

Tyt branş denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarmalın alan denemeleri var elimde yeni başladım sayılır. Netlerim mat ve türkcede 30 ustu,fende de 13-14 civarı geliyor.Bunlar bitince hangi yayının alan denemelerini alıp çözmeliyim sizce? Aklımda paraf,3D,345 var sizin de fikrinizi almak istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aklındakiler hakkında fikrimi belirteyim parafın sözel denemeleri güzel oluyor yani türkçe,sosyal güzeldi mat ve fen hakkında fikrim yok. 345in mat denemesi zaten iyi türkçe ise bence güzel ama bir göz at sen yine de. 3dnin türkçe denemesini hiç beğenmedim saçma salak bir denemeydi 3dnin mat denemesi de meh yani çok beğendiğimi söyleyemem, tyt fen denemesi geçen sene forumda baya öneriliyordu yine bir göz at derim, 3d tyt sosyal de klasik sosyal denemesi.
  • Bunların dışında ne onerirsiniz hocam

• Hocam sarmalın zorluk seviyesi nasıl mat Türkçe ve fenini almayı düşünüyorum. Mat ve türkçe 30-35 arası fen de 10 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat orta seviye , türkçe ve fen orta zor arası diyebilirim.Sarmal çözülmeli bence yorum soruları baya güzel

• Palme, Nitelik, Paraf ve Yanıt yayınlarını öven kişiler var göz atabilirsiniz.
  • deoksiribo kullanıcısına yanıt
    Sarmalda 30 üstü yapıyorsan acile bir bak mat için, Türkçe için de paraf veya yanıt, sosyal de ben geçen sene parafı baya beğenmiştim yine de bir göz at.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Geometri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fen ve matematıkte toprak yayınlarını kullanıyorum orta-zor bırer kaynak yayın denızı 10lu orıjınal matematık denemelerı baya kasıntı full yenı nesıl ınsanı terletıyor palme 20lı fen denemesı de guzel hız ve renk fen denemesı toprak ve lımıtın fen denemesınde oldugu gıbı analız tablosu var bu konuda cok yardımcı oluyor ınsana dırekt nerde ne yanlısınız var gorebılıyorsunuz turkce karekok bılgı sarmal ve yayın denızı basarılı lımıtın turkce denemesı zor geldı bana paraf bıyolojısını kullanıyorum bence cok guzel denemsını de alıcam ıns 345 hepsı cozulmelı bence
  • Parafın mat ve feni nasıl?
    Türkçede limit mi yanıt mı sizce? Paraf ve yanıtın soruları benzer mi bir de?

• Up

• Hocam 3d nin zorlugu nasildi sizce netleriniz nasil geliyordu? Bugun onuncu ve son denemeyi cozdum bilgi sarmaldan sonra netlerde bi çöküş oldu moralim bozuldu bi tek bana mi zor geldi

• gizemisy G kullanıcısına yanıt
    ben 6. deneme de bırakmıştım hocam ama kapağında son 3ü zor diyordu muhtemelen kasmışlardır son 3 denemeyi, çokta moralini düşürme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.