Şimdi Ara

TYT AYT Sınav Anında Yaşadıklarımız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    Mat için türev integral apotemi çöz onun dışında başka kitap çözmedim bilmiyorum reis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç açık konuşmak gerekirse 11 den 12 ye geçtiğim yaz başladım çalışmaya. Temelim vardı ama ondan önce hiç çalışma düzeni oturtmamıştım. O yaz Haziran başında kendimi gaza getirip başladım çalışmaya. Öğle gibi kalkıyor akşama kadar 5-6 saat ders çalışıyordum. O yaz tyt sayısalını halledip geometriden esen ygs lys konu anlatım bitirip temeli oluşturdum. Geometri hiç dinlemediğim için sıkıntılıydı. Okul başladıktan sonra baştan palme 2012 basım konu anlatım ve birey soru bankası bitirdim. Bunun yanında okulda birinci olduğum için sürekli tyt mat geo getiriyorlardı bunları da çözdükçe gelişmeye başladım. 12. Sınıfta hocayı fazla dinlemedim ama elimdeki 12. Sınıf esen mat konu anlatımlı 12. Sınıf esen üç renk, palme lys mat, apotemi fasikül gibi kaynakları kullandım. Sorarsan çok iyi kaynaklar mı diye apotemi hariç hayır derim ancak matematiğe çok ilgim olduğu için kitapları etkin ve verimli kullandım. Üç rengi güzelce çözdüm pembe olanları dahil bir soru başında 15-20 dakika geçirdim bunun yanında integral nedir türev nedir, e sayısı ne işe yarar gibi videolar hatta riemann hipotezi ve riemann zeta fonksiyonu hakkında müfredatla alakası olmayan videolar izleyerek matematik ufkumu genişletmeye çalıştım.
    Ha şimdi diyeceksin yahu bu kadar yazdın da bana ne katkısı olacak bunların diye. :D hiç düzen tutturamadığım için tavsiye veremiyorum hocam. Forumda çok güzel çalışan farklı kaynakları tarayan arkadaşlar var onlarla iletişime geçsen sana kaynak ve çalışma şekli önerecektir muhtemelen. Ama emin olduğum verebileceğim tek tavsiye ben artık bu konuyu biliyorum demeden soru çözmeye başlamaman olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Lanet poşeti kalemle yirtarken elime battı kanadı yarım saat onun açısıyla sınavı cozdum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TROYAH kullanıcısına yanıt
    Hocam kahvaltı yapmadınız mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığım şeyler var. İçlerinden biri çişimin gelmesi. Gelecek sene sınava girecek olan arkadaşlar buna dikkat etsin. Sınavdan önce buralarda takılıyordum millet çişin gelirse aklına bile gelmiyor falan diyordu ben de rahatlamıştım. Ama öyle değilmiş. Çok fena rahatsız ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtehsan1

    Önümdeki kızın göbekten aşağısı yoktu tişörtünde neyse sınavı çözüyorum işte neyse belli bir süre çıkabiliyorsun ya bu kalktı o an önümde kocaman bir şey belirdi dikkatim dağıldı dedim mtehsan focus bozma hemen bi göz ucu sonra devam
    Göbekten aşağısı yoktu derken?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinavdayken hep seker acma sesleri geliyordu ama sesler sanki hareket eden bir kaynaktan geliyor gibiydi. Gozetmenlerden biri milletin sekerini alip acip yiyordu. Ve bunu aytnin son 15dksinda anladim cunku yanimdaki kizin da sekerini almisti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yekase2084 -- 19 Ağustos 2018; 3:31:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt

    okula girdim. sınıftan 4-5 arkadaşla aynı okuldaydık heyecanım bastırılsın diye 10-15 dk onlarla konuştum. sonra sınıfa çıktım son kez tuvalete gidip sıraya oturdum. neyse kitapçıklar dağıtıldı heh dedim 345 adamdır aynı kitapçık hiç stres yapmadım ama matematik 25 netlerdeyken 20 nete düştü. geometriye süreden dolayı çok az bakabildim. onun moral bozukluğunu biraz yaşadım ama sonra öbür gün çok daha önemli bir sınavın olduğunu farkedip kafama takmadım.

    ayt

    edebiyat çok kolaydı sorunsuz geçti. tarihe bir geldim öyle bir sövdüm ki size anlatamam. bu kadar bilgi mi olur diye şaşırıp kaldım. neyse edb-sos bitti matematiğe geçtim ilk 25 soruyu yaptım dedim ki son yılların en zor matematiğiydi. bu matematikten 20 net yaparsam çok rahat 30 bindeyim. öyle de oldu 27k geldi




  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Hocam arabamız olmadığı için bir akraba götürecekti oda erken geldi bekletemedim ayıp olmasın diye ama pek takmadım kafaya o kadar aç kalmama rağmen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıktı işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • sınav başlamasına 3-5 10 dk var kitapçıkta ki etiketleri topluyorlar ucundan ayırın biz gelicez vs diye , bi dokundum etiket carrrttt diye köşesi yırtıldı içim buz gibi oldu böyle rengim soldu resmen , neyseki barkoda bişey olmadı sıkıntı yok dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sschwarz -- 19 Ağustos 2018; 0:12:54 >
  • tytde türkçede zorlanınca afalladım çok süre yedim sonra yetişmeyecek diye hızlı hızlı çözmeye başladım, dikkat hatası yaptığımı gayet hissediyorum ama durduramıyorum kendimi en az 15 dakika kala bitirmiştim aytde tam yaparsam anca kurtarır dedim. ayt rahattı dikkat hatası olmasın diye bir kaç kere çözdüm fende 3 soru değiştirdim ama mattaki hatamı bulamadım.
  • Ösym tarihinin belkide en salak hatasını yaptım sınavı çözerken saat 10da başladığını düşünüyordum türkçe 20.sorudayım önceki 7 soru boş zaten hiç bir denemeyi süreyle çözmezdim süre bitince alarm çalardı sınavda kafayı kaldırdım gözüm o lanet saate takıldı 28 geçiyordu o an dünya başıma yıkıldı 13 soruyu 28dk da mı çözdüm dedim sonra fen sosyal derken mata geçtim elim ayağım birbirine dolandı soruyu okuyorum geç diyorum bunuda geç fln bir baktım bir sayfa boş geçtim geoya sanki her şeyi unutmuş gibiydim sonra olacak gibi değil 3-4 dk sakinleşeyim dedim bekledim beklerken de ben bunu bu sene çözemiyorum eyw. ama seneye nasıl çozecem diye düşünüyorum sonra gömdüm kafayı çözdüm sonuç hüsran o moralle ayt mat ayt fizik de kötü geldi diyeceğim o ki bu benim ilk senem olduğu için acemiydim sınavda sakın endişeye kapılmayın kaybeden siz olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TYT-6-7 kişi tanıdık vardı zaten biraz onlarla takılıp sınav salonuna girdim.

    Kitapçıklar geldi normal her yayının kopyaladıkları kitapçıktı sonra kontrol amaçlı bir sayfaları çevirdik sorular her zamanki denemelere benziyordu mat uzundu sadece.

    Her zaman Mattan başlarım yine öyle yaptım iyi gidiyordu her zamanki hizimda belki biraz daha hızlı bir şekilde bitirdim 1 boş bıraktım 35dk geçmişti fene geçtim 2.soruda çok takıldım kova su sorusu (yanlış yaptım sanıyordum ama doğru yapmışım sonuçlar aciklaninca anladım)1kimya 1 de 1biyoloji boşu bırakıp mattakine döndüm onu çözüp tekrar fene dönüp onları işaretledim sadece sosyal ve Türkçe kalmıştı.Soysal dinden başladım kısaları çözdüm uzunlarda sıkılıp tarihe geçtim bir tarih bir coğrafya bir felsefe çözüyorum ne yaptığımı bilmiyorum en son dayanamadim 5-6 bosla Türkçe'ye gectim.Türkçe normal gidiyordu son 10 soruya kadar iyi geldim vaktim vardı ve herzaman ki gibi geçmişti sonra sosyal ile Türkçe son 10 soruyu bir şekilde çözdüm tam hatirlamiyorum.10-15dk kalmıştı 5dk kalana kadar mata baktım 2-3dk optigi kontrol ettim son 2dkda etraftakilere baktım herkes son bir hamleyle sallamaya çalışıyordu.Devami DH'de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 19 Ağustos 2018; 1:6:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • süreyi yetiştiremeyip masaya yumruk attım
  • mtehsan1 M kullanıcısına yanıt
    Millete neler denk geliyor benim sinifta imam hatip lisesinde gibi hissediyorsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtehsan1

    Mat için türev integral apotemi çöz onun dışında başka kitap çözmedim bilmiyorum reis
    zor diye çözmemiştim
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    Daha iyi kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.