Bildirim
TYT / AYT Sıfırdan Başlangıç için Kaynak Önerisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de sıfır sayılırım az biraz tyt var . Hazirana kadar yetişir mi tyt ayt beyler . -
Umarım yetiştirirsin
Pp dekine selam söyle -
Hocam kaynak bulursam yetiştiririm her türlü, daha açık lisedeyim zaten seneye son dönem mezun olacağım en iyi ihtimal, sınava da ondan sonraki sene gireceğim yani daha çok vaktim var. Tek sorun dediğim gibi hangi kaynaklardan çalışacağımı bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-20DEB73C4
Umarım yetiştirirsin
Pp dekine selam söyle -
Bence Karekök 0(Sıfır) daha iyi. Antrenmanlarla Mat. Çok uzatmış bence 4 kitap galiba gerek yok. Karekök sıfırdan sonra bir tık üstünü çözmen daha mantıklı bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende bu ay başladım yetişir her türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam matematik temelim hiç yok, YouTube'dan video izlerken bile bazı kavramları anlamıyorum o derece, peki hocam diğer derslere nasıl çalışabilirim?quote:
Orijinalden alıntı: yks.2019.
Bence Karekök 0(Sıfır) daha iyi. Antrenmanlarla Mat. Çok uzatmış bence 4 kitap galiba gerek yok. Karekök sıfırdan sonra bir tık üstünü çözmen daha mantıklı bence -
Takip , bende mesleki açık lise son sınıfım
İlk olarak maçlarla matematik bitirdim antremanlarla matematik 2 nin son 100 sayfası kaldı . Antremanlar geometri 2 yi aldım ancak daha başlamadım . Türkçe içinse bir paragraf kitabım birde sadık uygun yayınlarının ygs kitabı var onlardan çözüyorum .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Senin matematik seviyen neydi hocam? benim direk sıfırdı. Bir de türkçe için aldığın kitabın adı ne?quote:
Orijinalden alıntı: Bipolar Bir Genç
Takip , bende mesleki açık lise son sınıfım
İlk olarak maçlarla matematik bitirdim antremanlarla matematik 2 nin son 100 sayfası kaldı . Antremanlar geometri 2 yi aldım ancak daha başlamadım . Türkçe içinse bir paragraf kitabım birde sadık uygun yayınlarının ygs kitabı var onlardan çözüyorum . -
-
Mat ve Fen derslerinde simetri lysler güzel ygs kitaplarinda fizigi begenmemistim cok basitti. fizik hariç beyaz kapak. K.a larda güzel. Eğr bulabilirsen beyaz kapak soru bankaları cok iyiydi.
Bahsettigim kitaplar hala satiliyor mu bilmiyorum. Eger onlari bulamazsan kimya ve biyoloji palme k.a lari kullandım yeterliydiler. Fen derslerinde palme sb.leri cozmelisin bence. Bir de limitin el kitapları var. Ben turkcesini kullanıyorum gayet guzel. Biyolojisini de bayağı met etmişlerdi forumda. Iyi calismalar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BB0BA2445
Mat ve Fen derslerinde simetri lysler güzel ygs kitaplarinda fizigi begenmemistim cok basitti. fizik hariç beyaz kapak. K.a larda güzel. Eğr bulabilirsen beyaz kapak soru bankaları cok iyiydi.
Bahsettigim kitaplar hala satiliyor mu bilmiyorum. Eger onlari bulamazsan kimya ve biyoloji palme k.a lari kullandım yeterliydiler. Fen derslerinde palme sb.leri cozmelisin bence. Bir de limitin el kitapları var. Ben turkcesini kullanıyorum gayet guzel. Biyolojisini de bayağı met etmişlerdi forumda. Iyi calismalar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X