Şimdi Ara

Tyt-ayt hakkında merak ettikleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Benim sorum ise şu an Kimya ve Fizik de çok konum var yani kimya organik , fizik ise lys'nin %70i falan. Bunları halletmem lazım evet biliyorum ayriyetten KAF 4 yani türev,integralim falan da duruyor. Eğer başlarsam 31-32 günün bunlara yeteceğini de biliyorum fakat içimde paso isteksizlik oluyor. Oturuyorum derse 1 saat çalışıyorum sıkılıp bırakıyorum 2-3 gündür sürekli böyle. Önceden severdim çalışmayı vs. günde 9-10 saat çalıştığım olurdu ama bu sene aşırı boşladım. Bunu nasıl yenebilirim yani sizi ne motive ediyordu? Teşekkür ederim.
    Bence istediğin üniversitenin veya bölümün güzel fotolarına bakabilirsin . Kampüsteki ünililer falan baya güzel takılıyor . Ben mesela izmirin fotolarına bakıp motive olurdum . Aynı zamanda biraz uzaklaşma yürüyüş vs işine yarayabilir . Kendini biraz rahatlat .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empirewashere

Bence istediğin üniversitenin veya bölümün güzel fotolarına bakabilirsin . Kampüsteki ünililer falan baya güzel takılıyor . Ben mesela izmirin fotolarına bakıp motive olurdum . Aynı zamanda biraz uzaklaşma yürüyüş vs işine yarayabilir . Kendini biraz rahatlat .
    Eyvallah hocam sağ olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empirewashere

Sorun olursa yaz bana :)
    Tamamdır hocam , teşekkürler.
  • Selamün aleyküm hocam 11e geçiyorum, yaz tatilinde 1er mat, türkçe ve geometri sorubankası + 1er fizik ka ve türkçe ka bitirmem yeterli olur mu? Paragraf sb bitirmeme gerek var mı bunların üzerine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.