Şimdi Ara

Tyt/ayt fkb kaç ayda biter ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fkb temeli olmayan birisi detaylı kaç ayda bitirir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkiki -- 15 Ağustos 2018; 0:13:19 >

• Üst düzey zekan yoksa tahminimce 3 sene:)
  • Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    3 sene fazla iyimser. En az 12 sene bence hocam.
  • Vereceğin saate, odağına, zekana göre değişir. (Hızlı öğrenme-geç unutma vs.). Ama en az bi 3 ay gideri var, aşağı yukarı oynar ama çok da değil temeli olmayan biri için yukarı oynama çok artabilir.
  • Günde en az 6 saat çalışıyosan ve matematikte konuların bitikse sınava kadar full yapacak düzeye gelirsin bence.
  • Kimya tyt 1 hafta maks sürer.
  • hiçbir zaman bitmeyeceğini anladığın an büyük ihtimal mezun senen olacak
  • BİYOLOJİ VE KİMYAYI RAHAT YAPARSIN DA FİZİĞİ NASIL HALLEDERSİN BİLMİYORUM

TAVSİYEM BİYOLOJİ İÇİN YOUTUBE SELİN HOCA (1-AYRINTI FELAN DEMEYİN BEN BU HOCA SAYESİNDE ÖĞRENDİM BİR TMCİ OLARAK 2-UZUN SÜRÜYO VİDEOLARI AMA DEĞİYO ANLIYOSUN YAZMALISIN HER SATIRI 191 VİDEO VAR HERGÜN 2 VİDEO İZLE VE NOT TUT SONRA KİTAPTAN OKU SONRA TESTE GEÇ 100 GÜNDE BİTER GÜNDE 3 SAATİNİ ALIR VİDEO OLAYI AMA 100 GÜN SONRA AMA ZIMBA GİBİ OLURSUN BİTİNCE TEKRAR EDERSİN KİTAPTAN BU SEFER TÜM OKUDUKLARINI NET ANLARSIN)

KİMYA İÇİN GÜLÇİN HOCA NOT TUT TUTMA SANA KALMIŞ VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA KİTABA GEÇ ANLARSIN BENCE

EDİT:BUNLAR SADECE TAVSİYEDİR VE UZUN SOLUKLU BİR UĞRAŞTIR SABIRLIYSAN GÜNDE SABAHTAN AKŞAM GECE YATANA KADAR ÇALIŞICAM DİYORSAN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI BU İKİ DERS İÇİN FULLEYEREK ALIRSIN

EDİT 2 : TYT 15 D 3 Y AYT FİZ 2 D 2 Y KİM 9 D 4 Y BİYO 8 D 3 Y YAPTIM (SABIRLI OLMADIĞIM İÇİN SALDIĞIM İÇİN ANCA BU KADAR OLDU FİZİĞİN ÜSTÜNE DÜŞMEDİM BENCE SEN YAPABİLİRSİN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetk254 -- 15 Ağustos 2018; 7:27:30 >

• Ahmetk254 kullanıcısına yanıt
    Caps lock bozuk mu hocam? Bu ne hiddet celal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.