Şimdi Ara

TYT 96 AYT 67.5 Esit agirliklar c'mon tahminleselim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim eski bi hesap vardi burda ama yeniden actim. Mezunum. Sinava ilk bin diye girdim. Gelenek bu yil da bozulmadi: emdik :D Sinavdan ciktiktan sonra dedim ki ben bittim artik ilk 10 bini zor gorurum. Allahtan sordum sorusturdum kimsenin tyt'si cok iyi gecmemis Benim tyt netlerim soyle:

Turkce: 34d 5y 1b
    Mat1: 35d 1y 4b
    Sosyal: 16d 2y 2b
    Fen: 13d 2y 5b

Turkceye cok calistim ama yine de 5 yanlisim cikti. Utancimdan geberecegim. Emeklerime yazik. Simdi gelip trolluk yapma diyecek olana ne kadar calistigimi anlatmam mumkun degil. Bu osymnin turkcesi beni mahvediyor her seferinde. Limitin denemelerini cozdum onun gibi geldi. O da kaziktir bilen bilir. Mini mini 01lilere tavsiyem.
    ------------------------------------------------------------------------------
    AYT YORUMUM

AYT EDBSOS

Edb 22d 2y
    Tar1 6d 2y 2b
    Cog1 6d

Ah ah ÖLSEM DE Ayt edebiyati hazirlayanin olmuslerini opsem. Bu kadar dandik bir sinav olamaz. Bildigimin yuzde birini gosteremedim. Nerede postmodern roman, cumhuriyet siiri, toplumcu gercekci romanlar ve daha neler... bu edb sos kismini hazirlayan insan musveddelerine akil izan diliyorum. Gun yuzu gormesinler. Tarihim kotu zaten iyice elim ayagima dolandi on yargim yuzunden. Yoksa tarih de cok zor degilmis ama sinav ani saglikli dusunememisim.
    ------------------------------------------------------------------------

AYT MAT

35d 2y 3b

Acil ayt mat denemelerini cozmustum. Orada gelenle neredeyse ayni net geldi ama bence acil mat cok daha tatli, mantikli bi denemeydi. Ve daha zordu cogu zaman. Acikcasi benim elimden tutacaksa ayt mat tutacak gibime geliyor.

BURAYA kadar okuduysaniz goruslerinizi merak ediyorum. Siralama tahmini yaparsaniz memnun olurum. (Gecen seneki siralamam tm3 28k)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski hesabın neydi hocam

• Hatirlamiyorum ki gecen sene tercihlerden sonra buraya ugramadim. Silmis olabilirim. Cunku burada gereksiz polemik yaratiliyor ve ben hep mezuna kaliyorum moralim bozuluyor :D Bu hesabin gsm onayini da yeni yaptim. Tanidik mi geldi :D

• Hocam 2-4k arası değişeceğini düşünüyorum ben de mezunum tebrikler :)
  • Jorqab kullanıcısına yanıt
    Agzinizdan bal damliyorRrRR tesekkur ederim yeni gordum. Hadi insallah cok daha iyi siralamalar diliyorum adina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabokovo -- 4 Temmuz 2018; 2:23:54 >
  • Ham da garanti 5 k içindesin obp de iyiyse hayırlı olsun hocam

• Oh oh cok guzel akiyor bu gece masallah ama obpem iyi degil 80 :D Sagolasin artik son kurşundu ne gelirse razi olcam gitcem. Daha guzel siralamalar senin olsun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    85 tyt 58,25 ayt 95,6 obp
    2 yıl önce açıldı
    113.75 tyt 77.5 ayt
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı artık hakkımızda ne diyelim :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.