Şimdi Ara

TYT 350 puan yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki halimle Türkçeden 30 net sosyalden 17 net matematikten 5-6 net (neredeyse hiç bir şey bilmiyorum) fenden ise 2 net yapıyorum. Sağlık meslek lisesi çıkışlı olduğum için staj vs gibi durumlardan dolayı dershaneye gidemedim ve okulunda pek bir faydası yok. Bu netlerle ham olarak 250-260 puanı anca alıyorum. Sizce 3 aydan az bir sürede bu puanı yapabilir miyim? Matematik özürlüsü biri için önerdiğiniz basit konular nelerdir? 15 net matematik yapsam yeter.

• Hiç bir önerisi olan yok mu arkadaşlar?
  • yapılır bence. matematik özürlüsüyüm diyerek kendi kendini matematiği anlamamaya itersin bence. öncelikle matematiği herkesin çalışınca yapabildiğini kafaya koyuyoruz. sonra en baş konuları temelden anlatan bi kitap/video ile çalışıyoruz. herkese bunu öneriyorum benim matematiğim geçen sene gerçekten 0dı (mezunum) karekök0 aldım ondan konu çalıştım sonra 3 test veriyor çıkmış sorulardan, onları çözdümve inan çok düzensiz çalıştım. kitap tam bitmedi ama 15 20 net yapabilmeye başlamıştım. hiç soru bankası vs de çözmedim. bu şekilde geçen senenin ygs sinden de ortayı tutturdum 17 yaptım sonuç olarak o kitabı al demiyorum ama sana uygun kaynağı bulduğun zaman, konuları anlamaya da başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

• 15 matla biraz zor en az 20 yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmonothoca

15 matla biraz zor en az 20 yapman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.