İtü özyeğin bilgisayar veya bilkent endüstri gelir mi acaba bir ay nasıl geçecek a** ya |
Bildirim
İtü özyeğin bilgisayar veya bilkent endüstri gelir mi acaba bir ay nasıl geçecek a** ya |
Şu netlere 1k gelmemesi bir tek bana mı saçma geliyor.
![]() Sınav ne olursa olsun, şu netlere bence 1k gelmeli. Fakat gerçekler 2019 1170 ![]() |
Bilkent gelir diğerlerini bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarım hocam gerginiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2019 2020 sıralamanı yaz |
2019 1170 2020 3100 lerdeydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5k |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2020 tıp girişliyim ama bu sene dondurup tekrar hazırlandım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu ne demek lan somfwpmfwpöfs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diyorum ki tyt 110+ ayt 75,75+'ın hakkı garanti 1k olmalı. Yani 2021'in Askerleriyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent endüstri gel ne sefalet yaşayacaksın.2350 lira üstüne 2 kişilik yurt ve ücretsiz spor salonu-yüzme havuzu-tenis-judo vb katıl Bence 2300 falan gibi gelecek sıralaman o yüzden böyle yazdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 23 Haziran 2022; 14:28:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam burs kısmı çok güzel bilkentin uzun süredir fitness ile de uğraşıyorum durumumuzda iyi burs kısmı tuzu biberi olur umarım gelir bilkent enüdstri sabırsızlıkla sıralamaları bekliyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıp neden olmadı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstemiyordum hocam okumak olmadılık kısım yok |