Şimdi Ara

TYT 107 AYT 67 OBP 94 SIRALAMA TAHMİNİ ALALIM ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani açıkçası hedefim ilk 6k 7k civarıydı 2021de 45k yapmıştım ama 6-7k civarı gelmesi mümkün değil gibi ilk 10k gelir mi bu netlerle ?

• Olm o tytler ne ya herkes uçmuş. Bir ben düşürdüm heralde. Bence 10k gelir hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

Ben TYT daha kötü bekliyordum da arada Türkçe Sosyalde arada kaldığım sorular doğru gelmiş hep ayt fen netim ağlatıcak resmen beni mat full yada 1 yanlış bekliyorum da sadece fizikte 5-6 yanlışım var ya o kadar kitap bitirip fizikte bu neti yapmak çok zoruma gitti.

• MrCellad M kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de o tyt bence sizi baya kurtarır sıkmayın canınızı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrCellad M kullanıcısına yanıt

Biyoloji deseniz anlarım da hocam Fizik çok kolaydı sanırım dikkat hatası yaptınız sınavda sağlık olsun tebrik ederim güzel netler elde etmişsiniz. 10-15k arasına hazırlıklı olmanızda fayda var.

• Biyolojiyi ilginç bir şekilde fulledim ama fizikte transformatörü bile yanlış yapmışım halbuki dikkat ederek çözmüştüm demek ki bilinçaltımda fiziği o kadar büyütmüşüm ki korka korka çözdüm ve berbat geldi 3-4 tane dikkat hatası var fende onlar olmasa 70+ gelicekti 10-15k arasına razıyım cidden kendi şehrimdeki tıpı kazansam yeter kafasındayım beklentim 5kdan 15kya geriledi ösym sayesinde :(

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

Umarım hocam sizde durumlar ne nickinizin hakkı geliyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    85 tyt 58,25 ayt 95,6 obp
    2 yıl önce açıldı
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2020’ye göre kaç K gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.500

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.