Yani açıkçası hedefim ilk 6k 7k civarıydı 2021de 45k yapmıştım ama 6-7k civarı gelmesi mümkün değil gibi ilk 10k gelir mi bu netlerle ? |
TYT 107 AYT 67 OBP 94 SIRALAMA TAHMİNİ ALALIM ????

-
-
Olm o tytler ne ya herkes uçmuş. Bir ben düşürdüm heralde. Bence 10k gelir hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben TYT daha kötü bekliyordum da arada Türkçe Sosyalde arada kaldığım sorular doğru gelmiş hep ayt fen netim ağlatıcak resmen beni mat full yada 1 yanlış bekliyorum da sadece fizikte 5-6 yanlışım var ya o kadar kitap bitirip fizikte bu neti yapmak çok zoruma gitti.
-
Hocam yine de o tyt bence sizi baya kurtarır sıkmayın canınızı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biyoloji deseniz anlarım da hocam Fizik çok kolaydı sanırım dikkat hatası yaptınız sınavda sağlık olsun tebrik ederim güzel netler elde etmişsiniz. 10-15k arasına hazırlıklı olmanızda fayda var.
-
Biyolojiyi ilginç bir şekilde fulledim ama fizikte transformatörü bile yanlış yapmışım halbuki dikkat ederek çözmüştüm demek ki bilinçaltımda fiziği o kadar büyütmüşüm ki korka korka çözdüm ve berbat geldi 3-4 tane dikkat hatası var fende onlar olmasa 70+ gelicekti 10-15k arasına razıyım cidden kendi şehrimdeki tıpı kazansam yeter kafasındayım beklentim 5kdan 15kya geriledi ösym sayesinde :(
-
Umarım hocam sizde durumlar ne nickinizin hakkı geliyor mu ?
-
2020’ye göre kaç K gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13.500
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X