Şimdi Ara

TYPE-R,S2000 KATİLİ RENAULT 21 WİLLAMS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BÖYLE ÖZEL BİR ARABAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.ARABA 90 LI SENELERDE TÜRKİYEYE 10 ADET GETİRİLMİŞ.RENAULT 21 TURBO...
    TYPE-R S2000 GİBİ SAĞLAM ARAÇLAR BİLE BU ARABA DEHŞET ŞEKİLDE ZORLANIYOR İNANIN RENAULT 21 DİYİP GEÇMEYİN...0-100 KM 5.2 SN'YEDE ÇIKIYOR GÜÇLÜ TURBOSU SAYESİNDE 275 BEYGİR GÜÇ ÜRETEBİLİYOR.ARAÇ 2000 cc GERÇEKTEN KOLEKSİYONLUK BİR ARABA..ARABAYLA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ANILARIM VE ADRENALİN DOLU DAKİKALARIM VAR DİYEBİLİRİM.....

BU ARABAYI SADECE SİZLERLE ARABA SEVERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.....

YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ARAÇ ŞUAN SATILIK LİNK AŞAĞIDA...... ARAÇ BENİM DEĞİL ÇOK YAKIN BİR ABİMİN.....

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4221166

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicorns -- 2 Eylül 2007; 12:53:50 >

• Helal
  • SAĞOL ARKADAŞIM...FAZLA SÖZE GEREK YOK MOTOR ORTADA
  • ARABA ÜRKÜTTÜ GELİBA KİMSEDEN YORUM YOK
  • Araba da yol bilgisayarı bile var
  • bu araçlar felakettttttttttttttttttt

• TYPE-R VE S 2000 'İ GEÇMEYEMİ PROGRAMLANMIŞ BU ARAÇ.?BAŞKA ARAÇLARI GEÇEMİYORMU?NEREDEN VARDINIZ BU KANIYA MERAK ETTİM.0-100'Ü İYİ DİYEMİ BU KIYASLAMA.BU ARACIN SAHİBİNİ TANIYORSANIZ DOĞRU OLUP OLMADIĞINI GÖRMEK İSTERİM.EĞER GEÇERSEDE TEBRİK ETMEK BOYNUMUZUN BORCU OLSUN.

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL DOSTUM.TEKLİFİM GEÇERLİDİR.HER ZAMAN HER YERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 2 Eylül 2007; 14:05:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1977 Ford Granada Turnier 2.0 v6
    11 yıl önce açıldı
    2012 Jaguar xf vs 2016 Jaguar xe
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunla TYPE R S2000 geçersin belki ama Allaha emanet geçersin, ne güvenlik var ne yol tutuş bir de çok eski
  • bunun turbosunu düşünün bu 21ler domuz gibi sağlam olduğu kadar tazı gibide hızlılar

TYPE-R,S2000 KATİLİ RENAULT 21 WİLLAMS
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Bunla TYPE R S2000 geçersin belki ama Allaha emanet geçersin, ne güvenlik var ne yol tutuş bir de çok eski

bu araçlarda yol tutuş yok evet o yüzden buz üstünde böyle bir rekoru elinde bulunduruyor

• Neden satıyor abin o zaman madem typerleri geçiyor.?
    İlginç bir satış tekniği.
    Elinde kaldı sanırım:)
    alan son kullanıcı olur bunun.
  • Type-R mı Type-R ne ya?

Dalga geçiyorsunuz heralde şu video yu izleyinde görün muhattap bile olmaz Type-R la.

http://www.youtube.com/watch?v=66wCRX-iQL8

2 araba vardır yaklaşmıyacağınız

1-Marea Turbo

2-21 Turbo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Neden satıyor abin o zaman madem typerleri geçiyor.?

evt öyle olur ama baba gibi arabaya biner marea sahibi olarak şunu söyliyim bu araçlar mareayı her konuda yer
  • +1
    quote:

• Bu araç koleksiyonluk.. Williams Renault efsanesinin kanı damarlarında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Type-R mı Type-R ne ya?

Dalga geçiyorsunuz heralde şu video yu izleyinde görün muhattap bile olmaz Type-R la.

http://www.youtube.com/watch?v=66wCRX-iQL8

2 araba vardır yaklaşmıyacağınız

1-Marea Turbo

2-21 Turbo

piskopatlar toplanmış param olsa hiç düşünmem

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Bunla TYPE R S2000 geçersin belki ama Allaha emanet geçersin, ne güvenlik var ne yol tutuş bir de çok eski

bu araçlarda yol tutuş yok evet o yüzden buz üstünde böyle bir rekoru elinde bulunduruyor

saçmalamışsın.

Burada bir aracın yol tutuşun buna etkisi kaç?

Adam dümdüz buzlu zeminde son sürat basıyor. Direksiyonu en ufak hareketinde kontrolde çıksa kaç takla atacak ,ölür bu adam.

Buzlu zeminde viraj alıyor mu? En ufak biş iyapıyor mu? Burada aracın çok iyi yol tuttuğuyla ilgili herhangi bir veri elde edemiyoruz ki.

Yani resmen bomboş bir veri..

Evet TOP GEAR e söyleyelim bundan sonra araçların yol tutuşlarını karşılaştırmak için neden eğimli bol virajlı pistler seçiyorlar ki, götür Almanyanın , İsviçrenin karlı bir bölgesine dümdüz bas

Eggy ye göre en iyi yol tutuş testi bu

Aracın yol tutuşunun burada etkisi ne???

Burada sen Reno Flaş lada basarsın, bilirsin Flaşlar en kötü yol tutan araçlardır. Hemde çok felaket basarsın. Böyle zeminde önemli olan aracının lastiklerinin iyi olması, en önemli husus bu yere sağlam basman.

Flaşla burada çok felaket basarsın ama en ufak hareketinde tahtalı köy

• quote:

quote:

quote:

saçmalamışsın.

Burada bir aracın yol tutuşun buna etkisi kaç?

Adam dümdüz buzlu zeminde son sürat basıyor. Direksiyonu en ufak hareketinde kontrolde çıksa kaç takla atacak ,ölür bu adam.

Buzlu zeminde viraj alıyor mu? En ufak biş iyapıyor mu? Burada aracın çok iyi yol tuttuğuyla ilgili herhangi bir veri elde edemiyoruz ki.

Yani resmen bomboş bir veri..

Evet TOP GEAR e söyleyelim bundan sonra araçların yol tutuşlarını karşılaştırmak için neden eğimli bol virajlı pistler seçiyorlar ki, götür Almanyanın , İsviçrenin karlı bir bölgesine dümdüz bas

Eggy ye göre en iyi yol tutuş testi bu

Aracın yol tutuşunun burada etkisi ne???

Burada sen Reno Flaş lada basarsın, bilirsin Flaşlar en kötü yol tutan araçlardır. Hemde çok felaket basarsın. Böyle zeminde önemli olan aracının lastiklerinin iyi olması, en önemli husus bu yere sağlam basman.

Flaşla burada çok felaket basarsın ama en ufak hareketinde tahtalı köy

peki tamam bu sen 21lerin koltuğuna oturdunmu ben bu aracı biliyorum 5 sene sahibiydim virajınıda gördüm kazasınıda yol tutuşu yok demen tamamen kendi kafana göre ayrıca adamın dediklerini duymadın galiba ama o diğer vidyodaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Eylül 2007; 14:44:48 >

• Alayına isyan ölümüne type-r hulen
  • quote:

quote:

evt öyle olur ama baba gibi arabaya biner marea sahibi olarak şunu söyliyim bu araçlar mareayı her konuda yer

senin marea turbodan haberin yokmu dostum?
    You toubeye marea turbo yazarsan kim kimi yer görürsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.