Şimdi Ara

(type-c) BASEUS CATGH-B01 Halo TypeC 3A 1M kablo 🔥💥🔥14.68₺ 🔥💥🔥 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kullandığım dönem için, kendi adıma şunları söyleyebilirim.
    1-Halo çok fazla ısınıyor. Hatta bazı zamanlarda bu ısıyı telefona yansıttığına şahit oldum.
    2-Kullanım ömrü. İki cihazı da aynı sıklıkta kullanırsanız dediğimi zamanla anlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cafele bulursanız onu alın naseustan daha kaliteli benim görüşüm.
  • Ben aldım, ışıklı, kaliteli hissi veriyor, katladıktan sonra cırt cırtla tutturma kısmı var. tek beğenmediğim yönü kablo çok sert evrilip bükülmüyor çok büksen içinden kopacak diye his veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 5 Eylül 2020; 22:30:40 >
  • kullandığım şarj alatinin type c çıkışıda var. Normal usb ile şarj yerine typec- typec kablo ile taksam şarj hızı daha mı iyi oluyor? Niye şarj aletlerine Type c çıkış koyuyorlar?
  • ürün sıcak çalışıyor fiyatı buz gibi 1TL bile etmez

görüntüsü güzel ama dandik kablo kesinlikle almayın çok ısınıyor cihazınız elinizde patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Eylül 2020; 13:23:34 >
  • sauths S kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum, çinden almıştım, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kablo hafif sertleşiyor ama bu hiç sorun oluşturmadı, kablo çok iyi ve sorunsuz, işini mükemmel yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Baseus markası iyi dediler diye kırmızı renk micro usb'lerden aldım 5-6 tane ama çok kalitesiz çıktı,hatta birisi tabletin şarj soketini bozdu, hepsini iade ettim, aldığıma pişman oldum.
    UGREEN'i çok begendim.
    sahtedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sahtedir

Alıntıları Göster
    Satıcı amazon idi, sahte olduğunu düşünmüyorum hiç.
  • ben de satın aldım ve 2-3 gündür kullanıyorum. İlk izlenimim gayet olumlu. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

ben de satın aldım ve 2-3 gündür kullanıyorum. İlk izlenimim gayet olumlu. tavsiye ederim.
    çok ısınıyor
  • Ürünü 1-2 gündür kullanıyorum gayet başarılı. ışığı orta seviye ve ışıktan nefret ederimra rahatsız olurum diyenler almasın.
  • Kablodan memnun olanlar nasıl memnun anlayamıyorum doğrusu. Önceki fırsatta almıştım. 2 3 kez kullandıktan sonra eski kabloma geri döndüm.

Işığını falan geçtim. Kablonun ucu gereksiz fazla ısınıyor. Bu kadar fazla ısınan bir kabloyla daha önce karşılaşmamıştım. Şarjdayken telefonu alttan serçe parmağınızla turuyorsanız serçe parmağınız yanıyor. Tutamıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Amazon com.tr 'den aldığım Baseus kablolardan malesef memnun kalmadım. Ne iyi oturuyor ne de sıcaklığı normal. Aşırı ısınıyor adaptöre ve telefona takılı kısmı. Çıkarıyorum,orjinal Samsung kablosunu takıyorum ısınma olmuyor. Baseus ürünleri eski Baseus kalitesi değil kesinlikle. Ben Samsung ürünlerimde orjinal samsung kablolarının verimini hiç bir markada bulamadım. Sadece geçenlerde mavi renkli USB-C Ugreen kablo aldım 1 metre,o her nasılsa iyi çıktı. Diğer aldığım beyaz Ugreen ise tam oturmuyor ve ısınıyor.

• Farklı sitelerde yorumlara bakarak 5A destekleyen modelini aldım. Xiaomi redmi note 9 pro turbo şarj destekler diye düşündüm. Hızlı şarjı destekledi ama turbo şarjı desteklemedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    İlk defa Baseus marka ürün olarak telefon tutucu aldım. Gram oynamıyor, çok kaliteli çıktı.

Senede 2 kere Ugreen type C kablo alırım. Hem powerbank için hem de şarj aleti için. Sekmez 5.6 ayda bozulur. Ugreen göründüğü kadar kaliteli değil.
  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Redmi note 9 Pro şarj aletinin üzerine baksaydınız 5A desteklemediğini görmüş olurdunuz.

Maksimum 3a x 11v = 33w destekliyor

(type-c) BASEUS CATGH-B01 Halo TypeC 3A 1M kablo 🔥💥🔥14.68₺ 🔥💥🔥

• Bu kablo HIZLI ŞARJ aletinde ısınıyor. Hızlı şarj özelliği OLMAYAN klasik şarjlarda kullanın. Bunun dışında kablo gayet kaliteli ve sağlam.
  • Ne baseus nede ugreen abartıldığı kadar iyi değil en iyi kablo bence ankerin ömürlük ve kaliteli ürün yapıyor adamlar pahalı cihazları riske atmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi börü06 -- 15 Eylül 2020; 15:57:18 >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Uyumlu bir kablo var mi alabileceğimiz hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.