Şimdi Ara

Tyndemere ile teke tek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasmış tyndemere'i teke tekte hangi kasmış champ alabilir

• Tryndamere çok kolay counterlanır. Armor , Ignite , Dodge ya da Blind varsa kolay ölür.

Ignite almış Jax, Teemo rahatlıkla öldürebilir.

Not: Karşıma biri rankedda Tryndamere seçerse Nasus seçer farmımı yaparım. Late gamede kim ölümsüz görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 10 Ekim 2012; 0:03:54 >
  • jax-riven-shyvana-olaf ,
    1v1'de etkili olan champları sıralamayın noluyor bu foruma
  • Draven la ezip geçiyorum. Yarı canla.
  • Bi erdemfb12 vardi. Garen isem keserim sozunun sahibi :) Nerde o? Acilen konuya bekleniyor :)
  • teemo late game yalama off tank kasmışsan bir blind atıyosun sonra kalk kendine su koymaya git gel kendi kendıne öldürür zaten.
  • En rahat Teemo indirir(blind+poison=gg)Kassadinle uygun zamanda silence atarsan çok rahat indirir(ultisini atmadan önce)Cho'gath,Jax,Sion,Olaf,Darius,Katarina,Malphite,Renekton(denemedim fakat birçok kez gördüm),Udry(bear+tiger ultisi bitene kadarda turtle=gg)
    Kısacası düzgün kullanılan hemen hemen her champ indirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

En rahat Teemo indirir(blind+poison=gg)Kassadinle uygun zamanda silence atarsan çok rahat indirir(ultisini atmadan önce)Cho'gath,Jax,Sion,Olaf,Darius,Katarina,Malphite,Renekton(denemedim fakat birçok kez gördüm),Udry(bear+tiger ultisi bitene kadarda turtle=gg)

Trynın ultisi silencedan stundan etkilenmez. Her durumda açıktır cdde olmadığı sürece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

En rahat Teemo indirir(blind+poison=gg)Kassadinle uygun zamanda silence atarsan çok rahat indirir(ultisini atmadan önce)Cho'gath,Jax,Sion,Olaf,Darius,Katarina,Malphite,Renekton(denemedim fakat birçok kez gördüm),Udry(bear+tiger ultisi bitene kadarda turtle=gg)

Trynın ultisi silencedan stundan etkilenmez. Her durumda açıktır cdde olmadığı sürece.

adam ulti açıkken at dememiş zaten açmadan hemen önce at ulti basamadan ölsün demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsnake25 -- 10 Ekim 2012; 0:59:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

quote:

quote:

adam ulti açıkken at dememiş zaten açmadan hemen önce at ulti basamadan ölsün demiş

Tryndamere silence da yese stun da yese ultisini basabiliyor diyorum ben de. Nerenizlr okuyosunuz forumu anlamıyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

quote:

quote:

trynın ultisi her cc'nin etkisi altında basılabilir

• teemo
  • shaco isem güldürürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

shaco isem güldürürüm

Jaxla alırım kaçarı yok :D
  • Teemo blind
    Rammus,Shen + Thornmail

• full item ad sion ap carryler harici herkesi yener custom game de arkla baya champa karşı denedim
  • Tryndamere ile teke tek çıkmam ama garen isem keserim - erdemfb12

• Teeto

• Kite + Ignite and GG
  • çöp champion..frozen hearth+randuin+malphite sabaha kadar vursun sana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.