***Tyler durden mı ve V mi***(tartışma konusu,*Anket Eklendi*)
(En Son Oy Tarihi: 17.8.2022)
Giriş
Orijinalden alıntı: CookieMonster
quote:
Orijinalden alıntı: ***Virtual Devil***
quote:
Orijinalden alıntı: CookieMonster
Felsefe olsun , karakter olsun hertürlü V .
Hatırlayın len 5 kasımı
işte klasik v taraftarı
Guy Fawkes
Malesefki V nin anlaşılması daha zordur ve bence anketi Tyler alacak. V nin kullandığı gülün bile anlamı var. Araştıran bilir yani film öyle herkese hitap edecek tarzda degil anlamak cidden zor
Bunu araştırdım ama bulamadım. Bunun dışında Guy Fawkes olayını bilmeyen yoktur herhalde
V for Vendetta yı izleyipte V ne alaka nerden geliyor bu isim diyenleride ayrı tutmak lazım tabi Adamın isminin altında bile bir anlam var hala Durden da Durden
Tyler açtı arayı.
Defalarca ispatlanmıştır ki, sadık bir çehre ve dindar bir tavır, deliğinden çıkarır yılanı bile.
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
Defalarca ispatlanmıştır ki, sadık bir çehre ve dindar bir tavır, deliğinden çıkarır yılanı bile.
yok kardeş sen yalnış geldin
quote:
quote:
Filmden bir alıntı
quote:
quote:
quote:
Filmden bir alıntı
tyler durden alır
V hadi yavrum kapat şu arayı.
v başgan
Asılın V'ye
kapitalistlerin yaptığı filmlerdeki karakterlerin anarşistliğini yarıştırıyorsunuz...
Tyler akar
Dövüş Kulübü'nü mutlaka okuyun...
"Felaket benim dönüşüm çizgimin doğal bir parçasıdır.Trajediye ve yok oluşa doğru bir dönüşüm.Fiziksel güçle ve mülkiyetle olan bağlarımı niçin koparıyorum?Çünkü ancak kendimi mahvederek ruhumun gerçek gücünü keşfedebilirim.Sahip olduklarımı yok eden kurtarıcı, benim ruhumu kurtarma savaşındadır.Bütün aidiyetleri yolumdan kaldıran öğretmen, beni özgür kılacaktır."