Şimdi Ara

txt dosyasını bir html sayfasından okutmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • html den başka sayfa yazma dili bilmiyorum. asp php olmadan bunu bir "java script" ile çözebilirmiyim?
    yapmak istediğim tam olarak şu:
    bir txt dosyasına herhangibir metin girdiğimde, o dosyayı tanıyan java yahut vb kodu o txt dosyasının içindeki metni okuyarak, html sayfasında ayırdığım yere yazacak. internette elimden geldiğince araştırdım. fakat, sadece istemcideki metin belgesini okuyabilen bir script bulabildim. o da çerez script idi anladığım kadarıyla. halbuki, benim aradığım html sayfamın kayıtlı olduğu yerdeki (örneğin sabit diskimde ve yahut bir sunucuda) txt belgesinin içeriğini okuyarak html sayfama yazması.

böylece dilediğim zaman txt sayfasındaki bilgileri değiştirip, her defasında html sayfamı yeniden sunucuya yükleme zahmetinden kurtulmayı umuyorum.

• Aşağıdaki kodları html sayfana ekle.

<p>
    <iframe src="dosyaadi.txt" name="I1" width="494" height="245" frameborder="0"></iframe>
    </p>
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

Aşağıdaki kodları html sayfana ekle.

<p>
    <iframe src="dosyaadi.txt" name="I1" width="494" height="245" frameborder="0"></iframe>
    </p>

uçan çerçeveyi biliyorum fakat aradığım o değil. doğrıden txt dosyasını koyduğumda html sayfasının özelliklerini almaz.
    ayrıca ben ufak çaplı veri tabanı niteliğinde bir txt hazırlayacağım. yani asıl amacım metni doğrudan görüntülemek değil işaretlediğim kısmını alıp html sayfasında görüntüleyeceğim. biliyorsanız bir "script" verin ben onu az bir js bilgimle istediğim hale getiririm. tabii antatğım gibi birşey farsa elinizde o daha iyi.

• gene mi aynı soru
  • quote:

Orjinalden alıntı: StarForce

gene mi aynı soru

önceden nerde sormustu ? link wer
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2307941/tm.htm

cvp bile aynı,hatta sen bile yanıt vermisin nasıl hatırlamıyonki.
  • html de sorun yaşamadan içerik eklemek istiyosan en iisi zaten frame ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende diyorum adım gibi eminim bu konuya bişiyler yazmıştım ama bakıyom bakıyom yok meğer aynısından iki tane warmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: apostylee

bende diyorum adım gibi eminim bu konuya bişiyler yazmıştım ama bakıyom bakıyom yok meğer aynısından iki tane warmış

ehehe. o da güsel! walla ben konuyu tam anlamadım. anlayabilsem bişiler yasmaya çalışacam ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.