Şimdi Ara

TXT.DOC.PDF uzakntılı dosyalar klasör halinde görünüyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar talihsiz bi pc kapanmasından dolayı pc sistemi başlatma sorunu yaşadım. önce sistemde takılı hiç bir hdd görünmüyordu. sistemin bulunduğu hdd hariç bütün donanımları söküp açmayı başardım. fakat sonra sistemdeki western digital marka 80 gb lık hdd disk yönetiminde RAW formatında görünüyor. açmaya çalştığımda biçimlendirmem gerektiği yazıyordu. işin kötü yani bütün önemli dosyalar bu hdd içinde. internette nasıl açacağıma bakarken diskınternals partition recovery programına rastladım dosaları kurtardım fakat office dosyaları klasör halinde karşıma çıktı örnek veriyorum doc uzantılı bi dosya klasör halinde içine girdiğimde
    xdr formatında dosyalar karşıma çıkıyor. rar pdf ve diğer formattaki dosyalar da bu şekilde. yeni aklıma gelen bir fikir var hdd yi farklı bir pc ye bağlarsam ntfs formatında gösterebilirmiyim bunu bir deniycem umarım olur olmazsada genede bu sorunun çözümünü öğrenmek isterim. şimdiden teşekür ederim cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVRaN54 -- 15 Nisan 2014; 12:51:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.