Şimdi Ara

TWO MTX JACKHAMMERS!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    not izlemiyenler için

http://www.youtube.com/watch?v=2ecC5LOabPY

TWO MTX JACKHAMMERS!!!

• mtx jackhammer gibisi var mı yaa. iki tanesininden çıkacak sesi hayal edemiyorum. para olsa da eve alsam bi tane (hadi wooferı aldık diyelim, anfiler ve güç kaynağı ocağımıza incir ağacı diker)

bu da pimp my ride'ın önceki programlarından
    http://www.youtube.com/watch?v=NuVYV3NNY18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Haziran 2007; 13:06:44 >
  • Türkiye'de olsa da dandik bir subwoofer için 8000$ verecek yok ki.
    Bu alet fostur. Eğer çok ahım şahım birşey olsa IASCA'da birinciliklerini görürdük.
  • 8000 dolarmı ne dıyonuz ya demekkı bu sıstemı eve kurmaya kalksak anfı+kolon v.s 30 bın dolar yanı bu parayı verecek varmı acaba
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Türkiye'de olsa da dandik bir subwoofer için 8000$ verecek yok ki.
    Bu alet fostur. Eğer çok ahım şahım birşey olsa IASCA'da birinciliklerini görürdük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

dandik dedıgın subwoofer iascada 2 38cm dd subwooferla alının db yı tek basına alıyo ama bılende konusuyo bılmeyende

Benden daha iyi bilebileceğini düşünmüyorum arkadaşım. Bana Jackhammerın IASCA onaylı DB meterla ölçülmüş değerini getir, bakalım. Madem Digital Design'lerin 2 katını alıyor, niçin kimse kullanmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 2 Haziran 2007; 14:31:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonermacit

8000 dolarmı ne dıyonuz ya demekkı bu sıstemı eve kurmaya kalksak anfı+kolon v.s 30 bın dolar yanı bu parayı verecek varmı acaba
    saygılar

Araç için bir subwoofer bu. Evle ne alaka? Ayrıca Pimp My Ride videoları hariç hiç başkasının takıp da kullandığını görmedik forumlarda, youtüpte?
  • Tabii ki öyle. Fakat bilirsin, JBL'in aracı Bizim'e harcanan para bunu sollar. Türkiye'yi zaten aklımdan geçirmedim bile, IASCA tüm dünyada bir yarışma. Niçin yabancılar kullanmamış. Ayrıca videoda da 2 adet jackhammer sadece 136dB vuruyor. Yazık.

http://www.caraudioturkey.com/forum/iascaturkiye/iasca-idbl-2007-sonuclari-t11848.0.html
     TWO MTX JACKHAMMERS!!!

Stock1'de Nihat Çavuş DD'leri ile 155dB vurmuş. Yanlış bilmiyorsam tek subwooferdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 2 Haziran 2007; 14:42:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eve kurulmaz dıye kayıdemı var yada satıcı evde olmazmı dıyor ben eve kurmak ıstıyom belkı arabam yok
    saygılar
    quote:

quote:

8000 dolarmı ne dıyonuz ya demekkı bu sıstemı eve kurmaya kalksak anfı+kolon v.s 30 bın dolar yanı bu parayı verecek varmı acaba
    saygılar

Araç için bir subwoofer bu. Evle ne alaka? Ayrıca Pimp My Ride videoları hariç hiç başkasının takıp da kullandığını görmedik forumlarda, youtüpte?
  • quote:

eve kurulmaz dıye kayıdemı var yada satıcı evde olmazmı dıyor ben eve kurmak ıstıyom belkı arabam yok
    saygılar
    quote:

quote:

saygılar

Senin bileceğin iş. Basla tatmin olacaksan al tak, ama dinlediğin MÜZİK olmayacaktır.

• hocam ben vıdeoyu ızlemedım sımdı ızledım haklısın evde olmaz
    saygılar
    quote:

quote:

eve kurulmaz dıye kayıdemı var yada satıcı evde olmazmı dıyor ben eve kurmak ıstıyom belkı arabam yok
    saygılar
    quote:

quote:

saygılar

Senin bileceğin iş. Basla tatmin olacaksan al tak, ama dinlediğin MÜZİK olmayacaktır.

• Konunun da içine ettik gibi, neyse
    Ben ne MTXden ne DD'den para alıyorum, gördüğümü söylüyorum. Bu Jackhammerın ilk videosu da 102dB göstermişti. Şimdi gelişme var 136 olmuş Düşünsene, insan bunu görünce gayrıihtiyari team JBL'in "dünya üzerinde satılan" ürünlerle aldığı 176dB'in üstünü çıkarabileceğini düşünüyor. Ben MTX olsam, ürettiğim alet 180dB çıkarıyorsa hiç beklemem anında reklamını yaparım. Ama farkında mısınız bilemem Jackhammer üvey evlat gibi, ilgi gösterilmiyor reklamı yok videosu yok(db gösteren). Düşüncem bundan ibaret.
    Bu arada CATR'e üye olmadan takip etmek mümkün değil ki bunları, elbet üyeyiz

• Jackhammer herkese satılmayan bir ürün..2 tane 38 lik jbl le fln kıyaslamayın..
  • IASCA ya neden katılmıyorlar neden kendi arabalarını yapıp çıkmıyolar yada neden çok az sayıda üretiyolar bilmiyorum ama bu gerçekten çok çok güçlü bir bas. Kullanmadan yorum yapmak yanlış olur.Bir çok sw. kullandım bir çok sistem kurdum mtx konusunda çok şey okudum. ama ne kullananı nede db. değerlerini gördüm. İlk kurulan tekli bas 120 db civarı almıştı diye hatırlıyorum ama ses sonuna kadarmı açıktı ayarlar neydi kimse bilmiyor. Belki çok profosyonel bir araçla 170-180 db arasında verir bunu kimse bilemez.
    Saygılar...
  • jbl de nedir arkadaşım yaa jackhummer özel yapım bir subwoofer jbl ahmet ustanın pıoneercisinde bulabilirsin ama her gördüğün yerde mtx göremessin ve türkiyede birincilikleri olan adamların verdiği db sadece 1-2 sub veriyo düşünün artık mevzu bayis jackhummer bu ferrari ve lamborghini gibidir aga herkez kullnamaz bence ikisini kasssaydı 160 rahat bulurdu ben programı izledim rahat 136db çıktı orda bir arkadaşın dediği doğru bilgisi olanda konusuyo olmayanda jbl de neymiş birkere ondan önce rockfordfosgate gelir saygılar

not:ewet ew sistemi olarak düşünülmesi zor bir oto sistemidir ama bu marka ve kalite jbleyi siler bu arada videoyu iyi izleyen arkadaslar videonun sonuna doğru anfileri sıralı gösterdikten sonra ve adamın küfür etmesinden sonraki çalan müziğin ismini bilen varsa bide videonun sonundaki makbule gecer tekrardan saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 2 Haziran 2007; 17:19:09 >

• quote:

bilmeden şöyle yorumlar yapmayın. IASCA'dan başka yarışmalar yok mu? USAC,EMMA,dBDrag...vs.
    al sana fos dediğin, dandik dediğin aletin aldığı ödüller....

http://www.mtx.com/caraudio/awards.cfm
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

bilmeden şöyle yorumlar yapmayın. IASCA'dan başka yarışmalar yok mu? USAC,EMMA,dBDrag...vs.

++1arkadaşım sana katılıyorum

Bu mtx işini başka markalarla karıştırıyo arkadaşlar herhalde ona bakarsan b&w bose olsun dünyanın en kaliteli sistem üreticilerinden ama kaç kişi kullanıyo fiyatı dolayısıyla dimi ama 10numara sistem markaları etrafta görülmemesi dandik olduğunu göstermez dediğim gibi bu mtx öle çolukçocuğun alıp araca koyacak gibi bir sistem değil çoluk çocuklar anca jbl-pıoneer-vb sistemler kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 3 Haziran 2007; 12:25:48 >

• boş işler boşverin.eğlenin tabi ki yine işini, anlamını, tekniği, felsefesini öğrenmek gerek.yabancılar gibi tüketmemek gerek.hem birbirinle dalaşmaya gerek yok önce kendiniz eğitin sonra güveniniz tam olsun bilge oluverin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Ben burada Jackhammer'ın aldığı bir ödülü göremiyorum. dBDrag'dan da haberim var merak etme.
    Galiba yanlış anladın, ben MTX'e laf söylemiyorum. Jackhammer'a laf söylüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bu mtx öle çolukçocuğun alıp araca koyacak gibi bir sistem değil çoluk çocuklar anca jbl-pıoneer-vb sistemler kullanır

Daha önce hangi araçlarda JBL, Pioneer ve MTX Audio'nun ürünlerini kullandın ve bu düşünceye vardın, bana söyler misin? Abuk subuk yorumlar yapmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 3 Haziran 2007; 12:30:29 >

• MTX değilmi jack hammer arkadaşım mtx den daha mı iyi yani jbl onumu demek istiyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

MTX değilmi jack hammer arkadaşım mtx den daha mı iyi yani jbl onumu demek istiyosunuz

kardeş sen rahat ol biz istanbulda 2-3 defa fuarlara gider geliriz hangisinni kaliteli olup olmadığını biliyoz hem arakdaşlarda var güzel ciks tesisatlı aracları olanlar jbl nin nekadar patates ses çıkardığını cümle alem biliyo kasma kendiniarkadasın tekinde 6 jbl vardı bi arkadasımdada 2 rockford 2 punch vardı ama yakalıyamıyodu bilee onun verdiği bas kalitesi nerde jblninki nerde jbl nin süsü 2000li yıllarda sona erdi ondan sonraki yılları rockfordfosgate aldı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.