Bildirim
Two handed sword Cleric mi?Bard mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyisi Warrior:80 Cleric:40 Bard:40 Yapın Bizde Kurtulalım -
Warrior 80 cleric 80 bard 40 olmuyormus -
Ben şöyle planlıyorum.
Rogue 80
Bard 40(Moving march-Noise)
Cleric 40(Recovery division-Belki res)
Sende rogue nin yerine warrioru koy ve böyle bir yapılandırma yap.
Edit:80 lvl eu charları olanlar masterylerinin kaç olduğunu yazarlarsa sevinirim acaba chinesee ler gibi 300 oluyo mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimeIce -- 8 Kasım 2007; 17:07:25 > -
wairriorda bard gerek cleric ihtiyacin mi var onca buff onca can ama bu nazaran wairrior yavas car hizli kosma gerek -
ben su 15sn ve charin defansini dahada iyi olmasi icin cleric düsünüyorum clerici 80 lvl yapip bardida 40ta birakacaktim ama olmuyormus diyolar bard suan 30 lvl bardi tamamen kapatip clerici 80 yapmayi düsünüyorum vede clericte hp ile ilgili skiller varmis bardda varmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 8 Kasım 2007; 16:12:52 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X