Bildirim
twitterdan nasıl mesaj atılıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarın mause ve klavyesindeki fonksiyonlarını kullanarak atabilirsin. -
mesaj atmak için takipleşiyor olmanız lazım herkese atamazsın eğer takipleşiyoranız sağ üst köşeden atabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 25 Mart 2012; 21:08:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
mesaj atmak için takipleşiyor olmanız lazım herkese atamazsın eğer takipleşiyoranız sağ üst köşeden atabilirsin
profiline giriyorum takip ettigim kişinin sag üstte mavi şekilde takip ettikleri diyor istersem ona tıklayıp takibi bırakabiliyorum. onun sağındaki simgeye tıklayıp @ bilmemne kişiyi tweetle falan diyor mesaj atla ilgili birşey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: DefecteDy
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
profiline giriyorum takip ettigim kişinin sag üstte mavi şekilde takip ettikleri diyor istersem ona tıklayıp takibi bırakabiliyorum. onun sağındaki simgeye tıklayıp @ bilmemne kişiyi tweetle falan diyor mesaj atla ilgili birşey yok
Dostum o arkadaş seni büyük ihtimalle takip etmiyor takip etseydi bu kişiyi tivitle yazısının hemen altında bu kişiye mesaj gönder yazardı, dediğim gibi takip etmiyordur, görmemiş olabilirsin diyecem ama imkansız hemen altındaki yazıyı görürsün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X