Şimdi Ara

twitterdan nasıl mesaj atılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter daki bir kullanıcıya nasıl mesaj atılıyor arkadaş çözemedim kaldırıldımı ne oldu ?

• Bilgisayarın mause ve klavyesindeki fonksiyonlarını kullanarak atabilirsin.
  • mesaj atmak için takipleşiyor olmanız lazım herkese atamazsın eğer takipleşiyoranız sağ üst köşeden atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 25 Mart 2012; 21:08:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

mesaj atmak için takipleşiyor olmanız lazım herkese atamazsın eğer takipleşiyoranız sağ üst köşeden atabilirsin

profiline giriyorum takip ettigim kişinin sag üstte mavi şekilde takip ettikleri diyor istersem ona tıklayıp takibi bırakabiliyorum. onun sağındaki simgeye tıklayıp @ bilmemne kişiyi tweetle falan diyor mesaj atla ilgili birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

mesaj atmak için takipleşiyor olmanız lazım herkese atamazsın eğer takipleşiyoranız sağ üst köşeden atabilirsin

profiline giriyorum takip ettigim kişinin sag üstte mavi şekilde takip ettikleri diyor istersem ona tıklayıp takibi bırakabiliyorum. onun sağındaki simgeye tıklayıp @ bilmemne kişiyi tweetle falan diyor mesaj atla ilgili birşey yok

Dostum o arkadaş seni büyük ihtimalle takip etmiyor takip etseydi bu kişiyi tivitle yazısının hemen altında bu kişiye mesaj gönder yazardı, dediğim gibi takip etmiyordur, görmemiş olabilirsin diyecem ama imkansız hemen altındaki yazıyı görürsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.