Şimdi Ara

TWİTTERDAN # AÇARAK SINAV ERTELEMEK ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar beyler 50 dakika da bir verdiğim molalarda foruma muhabbete girerim sürekli son zamanlarda her girişimde twitter ve sınav erteleme konularını görüyorum.
    1- Sınavın ertelenmesinde düşüncenizin sağlık olduğunu sanmıyorum elbette vardır sağlığına dikkat etmek için tepki gösteren ama tayfanın %80 i yatmış yatmış twit yolluyor twitterda hashtagi destekleyenlerin de %60 i alakasız tipler bu arada.
    2- Madem böyle bir isteğiniz var twitter gibi bi platformdan yapıp etki alamıyorsanız cimer gibi kuruluşlara toplanıp dilekçe yollamanız daha mantıklıdır 1 mn twit yerine cimere 20k dilekçe yollamanız çok daha faydalı olucaktir kendi okul yurdumun dilekçelerini sadece 2 kişi attık ordan biliyorum.
    3- Sınav ertelenirse sağlam sövüp ban yemeyi planlıyorum
    Girelim kurtulalım a*k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaw kardeşim kimse eylülde olmasını istemiyor zaten önceden temmuz deyip de hazirana alınmasına karşı millet

ayrıca bu tepkiyi de anlamıyorum sanki 3 saattir tweetde takılıyo millet yapılan iş 10 sn sürmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 10 Mayıs 2020; 20:6:36 >
  • Herkes kendi dötünü kurtarmanın peşinde.
    Ertelensin diyen de haklı, ertelenmesin diyen de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.