Şimdi Ara

TWITTERDAKİ AZGIN KIZLAR ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twitterda cinsel içerikli tweet atan kız hesapları dolu siteyi kullanıyosanız illa ki denk gelmişsinizdir. bundan neden bahsediyorum ŞÖYLE Kİ bu çarların alayı dolandırıcı sizi bilgilendirmek istedim çoğunuz bu tuzağa düşmezsiniz ama yiyecek 1-2 kişi varsa da bilinçlensin. bazılarının 20k kadar ciddi takipçileri var ve bunların arasında eli yüzü düzgün insana benzeyenler de mevcut. bazı salaklar bunlara para da atıor üstüne takipci de kasıyolar biliyonuz 20k takipçisi varsa reklam alır ordan da geliri olur.

hani gerçek kıza atsalar yine anlicam fetişidir falan ama bu ülkede birinin cinsel yönden aktif bir kız olmasının %0.01 kadar olasılığı bile bu kadar iş yapıyosa... geçen instada denk geldim 14-16 yaşındaki veletlerin takıldığı bi sayfa çocuk yazmış c2den dayı dolandırıyorum ininale para attırıyorum ordan yemeksepetinden yemek söylüyorum kendime diye. yani bu 14 yaşındaki veletlerin bile yaptığı bir iş artık

örnek tweet adam hesabı açalı 1 ay bile olmamış heralde ama 2k takipçi kasmış profil fotosundaki de ünlü birisi. gelen mesajları burdan tahmin edersiniz artık 50 tane gelse böyle 5ini gerçekten düdükler

ASIL SORU NEDEN BÖYLE OLDUĞU nedeni basit tabiki ülkede cinselliğin bu kadar büyük tabu olmasından. yurtdışında böyle işler yok mu tabiki var ama orda hesabını açan gerçek kız olduğunu kanıtlıyor video çekiyor nickim bu bu diye foto atıyor fotolarına logosunu nickini ekliyor çalınmasın diye parasını da mis gibi hakederek kazanıyor. burda kız böyle yapmaya çalışsa yüzünü paylaşsa reelde biri bulur artık napar bilmiyorum..

• ağam biziyle eğleniyiğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde bazı erkekler var diyorum bunlar türkiyenin neresinde yaşıyorlar. perofmans olsun vücut olsun.

hele geçen bi adam gördüm 40 yaşında falan mı ne. O adamdaki vücut %90 ında yok gençlerdeki. içim gitti resmen ya. of. neyseki istanbul da.
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Yav bi sus ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Yav bi sus ya
    DM ye gel desem gelirsin ama hemen
    Gelmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Gelmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hatun mevzusu ssli
    9 yıl önce açıldı
    KIZI UYURKEN ÇİZDİM [SSLİ]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Öyle şeyler yaparsan olmaz ammaaa

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.