Şimdi Ara

Twitter Virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben birkaç ay önce twitterdaki hesabımda haberim olmadan gönderiler paylaşılıp insanların etiketlendiğini gördüm. Şifremi değiştirdim. Şimdi başka bir bilgisayar kullanıyorum bu sefer de 70 olan takip ettiğim insan sayısı 471 e çıkmış. Yine şifremi değiştireceğim ama nasıl oluyor bu?



  • Hesabın tüm kişisel bilgilerini değiştir temiz bir bilgisayarda. Yine olmazsa yeni bir hesap aç hiç uğraşma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GrandTiger

    Hesabın tüm kişisel bilgilerini değiştir temiz bir bilgisayarda. Yine olmazsa yeni bir hesap aç hiç uğraşma

    İlkini denedim. Sanırım IPad for Twitter diye bir uyguluma buna sebep olmuş (ki ben böyle bir uygulamaya izin verdiğimi hatırlamıyorum ve benim girmediğim zamanda yani takip ettiklerim 470 olurken bu uygulama durmadan aktif olmuş). Tüm uygulama izinlerini kaldırıp şifremi değiştirdim. Yine olmazsa dediğin gibi yeni hesap
  • Benimd kullanmış olduğum 5k lık bir hesabım var arkadaş istedi benden karı kız düşüreyim diye oda note 5 almıştı daha yeni ona verdim hesabı hem o kullanıyor hem ben kullanıyordum bir süre sonra giriş yaptığımda kendi kendine herkese virüs mesajı yollamış profil komple değişmiş hemen şifreyi değiştirdim android kullanan arkadaşada vermedim muhtemelen telefonundan virüs bulaştırmıştır diye. Daha sonra ne olduysa kendi kendine ara sıra çıkış yapıyor pc den twitter ayarlarına ordanda uygulamalara girdiğimde iphone for windowstu sanırım o dahil bütün uygulamalardan erişimi kaldırdıp şifreyi değiştirdim. Sorunun benden kaynaklanmadığına %100 eminim çünkü hesabı 2014ten beri kullanıyorum daha bir kere böyle olay başıma gelmedi taa ki arkadaşa hesabı verene kadar. Acaba diyorum hesabın bilgileri birinin elinemi geçti acaba hoş geçmiş olsa bile çıkış yapsa ben şifreyi değiştirdiğim halde nasıl tekrar giriş yapabilecek. Twitterda sağolsun iletişimi yok doğru düzgün. Ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür çözüm arıyorum ama bulamadım.




  • Uygulamaları kaldırmaya denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    facebook virüsümü ne
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.