Twitter tayfa

-
-
Bir nevi doğru çünkü,
Max 10 tane üni adı sayarım ben mesela gönül rahatlığıyla gidip okuyabileceğim. Ha ben bir referans noktası mıyım ? Hayır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek bir amaçları var o da etkileşim almak. Çeşitli sosyal medya platformlarında beğeni aldıkları zaman hoşlarına gidiyor, mutlu oluyorlar.
Ayrıca bu işi ticaretende yapanlar var. Hesapları belirli bir noktaya getirdikten sonra satıyorlar. Herkes ekmeğinin peşinde :)
-
Tek vasfı muhalefet yapmak olanları sevmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar Koça Bilkente Sabancıya bile çöp diyorlar awk. Dünyada ilk 500 e giremeyen üniler çöp oluyomuş. Kendileri bi bok beceremeyince her şeye sallıyorlar
Kanka bu tipleri biliyorum gercek hayattada rastliyorum ve cidden duzgun bir sey yapsalar eyw dicem ama hic bir faaliyet yok sadece konuşma var
Genelde argümanları zaten bu oluyor hocam trde 500-600de bile üni yok vs belki dedikleri şu yandan doğru olabilir evet trde okuyacak bir sürü kaliteli okul yok ama 6-7 tane iyi okulda okuyan bu ülkede hala güzel işler çıkariyor evet
hiçbir şey yapmayalım o zaman. gün boyunca sabit duralım belki gökten para yağar
-
BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
itü matematik mühendisliği.
-
100k yapınca girebilecekleri bölümlere bakıyorlar.taşra ünilerini görünce bu tarz yorum yaparak kendilerini avutuyorlar çok yazık.
-
BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.
-
Koç ve Sabancı 500-600 arasında diye biliyorum.
Koç a da laf etmezsin be
Hepsinin de ağzında aynı laf:
Okusan ne olacak kasiyer olacaksın!!!!
-
Bu tayfanın garip bir özelliği kendilerine bir şey söylenince linç ediyorlar kendilerine karsı uretilen argumanları yok ederek kendi dusuncelerini guya hakli cikartiyorlar kadir seker olayında gordunuz katil adami saldilar cok sacma bir yere dogru gidiyor
Bir bok beceremeyip sozelden 300k giren tayfa
Onlara da ediliyor laf hocam merak etme bizim okulda 12lerde biri bu yıl 600 kusuruncu olmuş adamın artık kendi isteği mi aile isteği mi bilmiyorum Marmara hukuk yazacaklarmis a
Belki de hukuk istiyordur gs Bilkent koc tutmadigi için yazacak bilemem gerci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 28 Temmuz 2022; 18:39:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X