Şimdi Ara

Twitter Takipçi Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanal dünya'nın araçları her geçen gün çoğalıyor ve gelecekte çocuklarınız,
    birşey sorduğunda aval aval bakmak yerine sizde fırsat varken aklınız yatıyorken,
    birazcık odaklanın sadece ki çocuklarınız baba bu nedir diye sorduğunda,
    anlatacağınız birşey olmalı diye düşünüyorum.
    twitter takipçi adı altında paylaştığım site'den,
    hemen ücretsiz takipçi, kazanabilirsiniz.
    ve sanal dünya'nın büyük bir parçası olan twitter'a hemen adım atabilirsiniz.
    twitter takipçi hilesi alanında tüm siteleri bir araya toplayan twitter takipçi arttırma sitesine,
    hemen giriş yapıp yüzlerce takipçi kazanabilirsiniz.

Bu makaleyi siz değerli donanım haber üyeleri için yazdım.

Twitter Takipçi Arttırma Siteleri ' tüm siteleri bir araya toplayan bir sitedir.

Sevgilerimle.

• Arkadaşlar birçok takipçi satın alma firması sizin buralara girip şifrenizi vermeniz sonucunda sizleri birilerine takipçi olarak ekliyor ve size gelen takipçi sayısı 50 yi geçmiyor

kısaca çoğu dolandırıcının farklı bir versiyonu

Yukardaki arkadaş saf ve masup bir mantıkla site kurmuş olabilir ama alt sitelere dikkat edin şifre vermeyin
  • takipçi,retweet,favori kasmak istiyorsanız aşağıdaki linkte işe yarar siteler listelenmektedir.

http://www.twittertakipcisiteleri.co

tavsiyem sadece uygulama izni isteyen uygulamaları açın,kullanıcı adı ve şifre isteyen siteleri hemen kapatın.kurta kuzuyu emanet etmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_derkan -- 24 Mayıs 2015; 16:51:01 >
  • kardeşim bunu yapacağına yararlı bir makale oku, dil öğren... sosyal medyada takipçin çok olunca değil reel ortamda belli bir yerin olursa değerli olursun...
  • Sosyal medya önemlidir ve gelecek sosyal medya da ben gereksiz olduğuna inanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.