Şimdi Ara

Twitter'ın yeni tasarımını beğenmediyseniz eskiye dönün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'ın yeni tasarımını beğenmediyseniz eskiye dönün

    Twitter, geçtiğimiz günlerde yeni ve güncellenmiş bir tasarıma geçiş yaptı. Ancak birçok kullanıcının yeni tasarımı beğendiği pek de söylenemez. Kare tasarımdan dairesel tasarıma geçişten hoşnut olmayan kullanıcılar küçük bir yardımla eski tasarımı kullanmaya devam edebilirler.

     

    Bunu yapabilmek için tek şart var: Google Chrome kullanmak. Zaten web tarayıcısı olarak Chrome'u tercih ediyorsanız yapmanız gereken tek şey Twitter'ın yeni tasarımını ortadan kaldırmak için özel olarak geliştirilmiş bir uzantı kurmak.

     

    Ayrıca Bkz.Katy Perry, 100 milyon Twitter takipçisine ulaşan ilk kişi oldu
    Twitter Debubbler olarak adlandırılan uzantı  yuvarlatılmış köşeleri, dairesel profil resmini ve yeniden tasarlanmış diğer tüm öğeleri yok ediyor. Kai Brueckers tarafından geliştirilen araç, Twitter'ın yeni "kıvrımlı" tasarımından memnun olmayanlar için hızlı bir çözüm sunuyor.

     

    Twitter Debubbler'ı yüklemek için Chrome Web Mağazası'nı ziyaret etmeniz gerekli. Uzantıyı tarayıcınıza yüklendikten sonra, profil resminizin önceki kare şekline döndüğünü, yuvarlak köşelerin kaybolduğunu ve yeni ikonların yok edildiğini göreceksiniz. 







  • yeniliklere açık olun, alışın yeni arayüze.

  • Anlamadigim neden herkes ayni anda ayni seyi yapmaya calisiyor? Isletim sistemleri sadelesiyor, Google yapiyor ardindan hoop Apple iOS 7'de daha sade tasarima geciyor, Samsung iyice sadelestiriyor her seyi. Instagram'da yuvarlaga geciliyor what's app twitter, tumblr hepsi yuvarlaga geciyor. Smileyler guncelleniyor renklendiriliyor, hepsi yapiyor.

    Bu ne ya ozgun olun biraz, farkli olun da insanlar istedigini kullansin. Sahsen yuvarlak tasarimdan nefret eden birisiyim cunku kirpiyor goruntuleri, LG'nin G6'daki Samsung'un S8'deki dandik yuvarlatilmis ekranlari gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 19 Haziran 2017; 23:19:4 >
  • Su an ki guncellemede cikis yapmak hapishaneden kacmak gibi bir sey.



    Guncellemelere acigiz ama sacma sapan guncellemeleri kullanmak zorunda degiliz. Zorla guzellik olmaz!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzantıyı yükledim hiç bir değişiklik olmadı.yapmamız gerek bir işlem varsa onuda yazın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.