Şimdi Ara

Twitter hesabının sürekli 3 gün kısıtlama yemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter hesabım sürekli 3 gün takip ve fav sınırı yiyor. Açıldığı gün biraz takip atıyorum yine kapanıyor. Sınırlama yedikten sonra saatte 1 kişiye falan takip atabiliyorum. Neyden kaynaklıdır bu? Twittera mail atsam hangi mailden atmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter 3 Gün Kısıtlama Kaldırma

Twitter hesabınızın sürekli olarak 3 gün kısıtlama yemesi durumunda, kısıtlamanın kalkması için dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır:

• Twitter kısıtlama kaç gün sürer: Twitter kısıtlamaları genellikle 3 gün sürer. Ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir.
    • Twitter 3 gün 0 saat: Hesabınızdaki kısıtlamanın "3 gün 0 saat" olarak görünmesi, kısıtlamanın yakında kalkacağını gösterir.
    • Twitter 3 gün kısıtlama: 3 günlük kısıtlama boyunca hesabınızı kullanamaz, tweet atamaz veya mesaj gönderemezsiniz.
    • Twitter 3 gün 0 saat kaldırma: Kısıtlama süresi dolduktan sonra hesabınız otomatik olarak geri yüklenir. Kısıtlamayı kaldırmak için ek bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
    • Twitter 3 gün 0 saat ne zaman kalkar: Kısıtlama süresinin başlangıç saatine bağlı olarak, kısıtlamanın kalkış saati değişebilir. Ancak genellikle kısıtlamanın başlangıç saatinden itibaren 72 saat sonra kalkar.
    • Twitter 3 gün 0 saat ne demek: Bu ifade, hesabınızdaki kısıtlamanın 3 gün içinde kalkacağını ve o zamana kadar hesabınızı kullanamayacağınızı gösterir.

Twitter kısıtlamalarından kaçınmak için, platformun kurallarına uymanız ve diğer kullanıcıları taciz etmemeniz veya zararlı içerik paylaşmamanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hesap hangi mail'den açıldıysa o mailden yazarsan hesabını düzeltirler bende de öyle olmuştu ilk açtıgımda hesabım hep kapanıyordu senin de hesabın yeni galiba birde telefon onayı gir kapanması daha zorlaşır öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliketaskin

hesap hangi mail'den açıldıysa o mailden yazarsan hesabını düzeltirler bende de öyle olmuştu ilk açtıgımda hesabım hep kapanıyordu senin de hesabın yeni galiba birde telefon onayı gir kapanması daha zorlaşır öyle
    3-4 aylık hesap telefon onayı var en baştan beri. nereye mail atmam gerek acaba?
  • ahmetcmn A kullanıcısına yanıt
    Appeal an account suspension or locked accounttwitter
    Appeal an account suspension or locked account
    https://help.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended
    kapanınca şurdan yazın onlar mailden döner size yada kapatmaz bir daha ben burdan yazdım benimki artık kapanmıyor

• Tıcket at düzeltirler
  • Merhabalar dediğiniz tıcket nasıl oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.