Bildirim
Twitter gayet iyiymiş de haberimiz yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
twitter, facebook hepsi aynı be hocam. ergenlerin, marjinal olma çabasındaki andavalları istilası altında hepsi -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
twitter, facebook hepsi aynı be hocam. ergenlerin, marjinal olma çabasındaki andavalları istilası altında hepsi
Hangi amaçla kullandığınıza bağlı hocam. -
Şöyle şeyler yerine takip edilmesi gereken zilyon tane yer var. Mesela instructables.
Ama bizim genç arkadaşların kafası popüler kültürden başkasına basmadığı için. -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
twitter, facebook hepsi aynı be hocam. ergenlerin, marjinal olma çabasındaki andavalları istilası altında hepsi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Twitter'da iyice Facebook'a benzedi sağolsun. Şahsen be sade diye seviyordum. Facebook gibi görsel kaynamıyordu her tarafı. Sadece yazı vardı. Önce header saçmalığı geldi, hadi dedik. Sonra resim önizleme olayı geldi. Şimdi de tema değişti ve profiller Facebook'a döndü. İyi giden bir şeyin içine mutlaka ediliyor insanlar tarafından. Türümüzün huyu. -
Ben de pek tweet atmasam da kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Twitter'da iyice Facebook'a benzedi sağolsun. Şahsen be sade diye seviyordum. Facebook gibi görsel kaynamıyordu her tarafı. Sadece yazı vardı. Önce header saçmalığı geldi, hadi dedik. Sonra resim önizleme olayı geldi. Şimdi de tema değişti ve profiller Facebook'a döndü. İyi giden bir şeyin içine mutlaka ediliyor insanlar tarafından. Türümüzün huyu.
En azından like yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
quote:
Twitter'da iyice Facebook'a benzedi sağolsun. Şahsen be sade diye seviyordum. Facebook gibi görsel kaynamıyordu her tarafı. Sadece yazı vardı. Önce header saçmalığı geldi, hadi dedik. Sonra resim önizleme olayı geldi. Şimdi de tema değişti ve profiller Facebook'a döndü. İyi giden bir şeyin içine mutlaka ediliyor insanlar tarafından. Türümüzün huyu.
En azından like yok
O da gelir yakında. Görselliği ön plana çıkaracakmış Jack efendi
-
Nasıl like yok fav var işte Şu twitter den yediğim ekmeğin sayısını unuttum valla twitter bu çağın pezevengi gibi gözümde
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Şöyle şeyler yerine takip edilmesi gereken zilyon tane yer var. Mesela instructables.
Ama bizim genç arkadaşların kafası popüler kültürden başkasına basmadığı için.
google + daha çok hoşuma gidiyor fakat arkadaş olmayınca hiç çekilmiyor mecburen twittera yöneliyoruz -
quote:
Eskiden instructables I takip ediyordum.Adını unuttuğumdan bulamıyordum hocam hatırlattığıniz için çok teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Great.Wave
quote:
Eskiden instructables I takip ediyordum.Adını unuttuğumdan bulamıyordum hocam hatırlattığıniz için çok teşekkürler.
Rica ederim.
@Infinitude
Evet Google+ da iyi bir seçenek takip ettiklerinize bağlı olarak.
Bunların yanında Mashable, LifeHacker, Gizmodo, TechCrunch da yararlı siteler. CNet de öyle.
Ayrıca en babası stackoverflow.
-
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
quote:
En azından like yok
Favori var retweet vargeçen 10000 retweet'e çıplak fotoğraf atıyorum diyen bir sürtük vardı hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
her ortam kişilere bağlı olarak değişiyor...
twitter geçen sene daha bi canlıydı sanki?
bu sene o tadı alamıyorum... başka ortama akma zamanı geldi sanki.. :) -
reddit varken hepsi boş
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- e devlet sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı
- kıymalı pide yaptırma fiyatları
- protein tozu nasıl kullanılır
- kredi kartı borcunu ödediğim halde borç gözüküyor
- bi-profenid kullananlar yorumları
- huawei boykot mu
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- bim para sayma makinesi markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X