Şimdi Ara

Twitter Follower Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter da bir haftada 1000+ takipçi kazanmak ister misiniz?

Ucuz, Hızlı, %100 Güvenli, Gerçek(Bot değil), Türk ve Hedeflediğiniz Takipçi Profili

Takip ettiğiniz kişi sayısı değişmeden istediğiniz kadar takipçiye sahip olabilirsiniz.
    Detaylar için PM atabilirsiniz.

Hesapları üzerinde çalıştığım arkadaşlar mevcuttur talep etmeniz halinde referans verebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trawian -- 29 Kasım 2011; 15:46:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatıda yaz hocam...
  • ahahagfh
  • Kişi sınırlaması yok, 1000 kişi karşılığı 60 tl talep ediyorum ve iş bittiğinde de ödeme yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trawian

Kişi sınırlaması yok, 1000 kişi karşılığı 60 tl talep ediyorum ve iş bittiğinde de ödeme yapabilirsiniz.

takip edecek kullanıcıların hepsi türk müdür? Ayrıca bilinçsizse takip ettiğini fark edip, takip etmeyi bırakacak kişiler olacaktır. Bunlara karşı ne gibi bir çözümün var?
    2 yıl garanti felan veriyor musun
  • Kesnlikle hepsi türk. bilinçsizce takip etmiyorlar hesabınıza bakıp inceleyip takip ediyorlar, yani sonradan fark etmiyorlar. Fakat garanti vermek mümkün değil tabii ki ben size istediğiniz sayıda takipçiyi garanti ederim, elinizde tutmak size kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.