Şimdi Ara

Twitter, Apple kimliği ile oturum açmaya izin verebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, Apple kimliği ile oturum açmaya izin verebilir



    Sosyal medya platformu Twitter, iOS uygulamasına Apple ile Giriş Yap özelliğini getirmek için çalışmalar yürütüyor. Özellik yayınlanırsa kullanıcılar, Apple kimliklerini kullanarak Twitter'da oturum açabilecekler.



    Ayrıca Bkz.Netflix, eski Apple Podcasts yöneticisini kendi ekibine dahil etti



    Twitter'da Apple kimliği ile oturum açma



    Tersine mühendislik uygulamalarıyla bilinen Jane Manchun Wong, Twitter'ın iOS uygulamasında kullanıcıların Apple kimlikleriyle giriş yapmalarına izin verecek bir özellik üzerinde çalışmalar yürüttüğüne dair belgeler sundu.






    2019'da iOS 13'le birlikte Apple ile Giriş Yap özelliği piyasaya sürüldü. Diğer oturum açma sistemleriyle benzer şekilde çalışsa da güvenlik ve gizlilik konusunda kullanıcılarına daha çok şey sunuyor. Apple, bir uygulamanın kullanıcılarına Google veya Facebook gibi başka bir platformu kullanarak oturum açmasına izin veriyorsa Apple ile Giriş Yap'ın da bir seçenek olarak sunulması gerektiğini söylüyor.



    Twitter, şimdiye üçüncü taraf sistemlerle oturum açılmasına izin vermiyordu ancak geçtiğimiz günlerde Google hesabıyla giriş yapma üzerine çalışmalarının ortaya çıkmasının ardından şimdi de Apple kimliği ile giriş yapma seçeneği üzerinde çalıştığı anlaşıldı.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/07/09/twitter-working-on-sign-in-with-apple-support



  • Twitterin yeni hamlesi ya da değişimi diyebiliriz. Applem yok ama kullanıclar için ayrı bir hesap açıp girmek yerine direkt girmek zahmetsiz ve hızlı olacaktır. Ayrıca daha fazla kullanıcının ilgisini çekecektir.
  • Gizlilik konusunda sıkıntı yaratabilir..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.