Şimdi Ara

Twitter'a 'sonrası için kaydet' özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'a 'sonrası için kaydet' özelliği geliyor

    Twitter, kullanıcılarının tweet'leri daha sonraki bir tarihte okumak üzere kaydetmelerini sağlayacak "yer imi oluşturma" özelliğininin hayata geçirileceğini doğruladı. Mikro blog sitesinin yetkilisi Keith Coleman, #SaveForLater (sonrası için kaydet) adlı bir HackWeek projesi sayesinde tweet'leri kaydetme özelliğinin yakında geleceğini söyledi.

     

    Şu anda Twitter kullanıcıları daha sonra okumak istedikleri bir tweet olduğunda beğenerek veya kendilerine DM yoluyla göndererek bir anlamda işaretleyip saklıyorlar. Bu da pek pratik ve kullanışlı bir yol değil. Ayrı bir tweet listesi için bir Storify koleksiyonu oluşturmak da mümkün ancak bu da biraz uğraş istiyor.
     

    Tweet'ler daha sonra okunmak üzere kaydedilebilecek


    Twitter ürün müdürü Jesar Shah'a göre, birçok kullanıcı tweet'leri kaydetme seçeneğinin olmasını istiyor. İşlevin nasıl çalıştığını gösteren videodan anlaşıldığı kadarıyla, kullanıcılar kaydetmek istedikleri tweet'leri üç nokta ile sembolize edilmiş "Daha Fazlası" seçeneğine dokunarak erişebilecekleri Yer İmlerine Ekle (Add to Bookmarks) butonuyla kaydedebilecekler. Daha sonra okumak istediklerinde ise ana menüde yer alan Yer İmlerim (Bookmarks) bölümüne geçmeleri yeterli olacak.

     

    Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda ayrıntılı bilgi yok ancak konuyla ilgili gelişmeleri #SaveForLater hashtag'i altından takip etmek mümkün.







  • ya silerler ise? Depola secenegide koysalar di :D

  • Güzel özellik.

  • Beğeni tuşu öncesinde Favori tuşunu bunun için kullanıyordum, tuş beğeniye dönünce beğenmediğim bir şey bile olsa sonra okumak için listeye aldığımda beğendin diyordu ayar oluyordum. Güzel, yerinde bir hamle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.