Şimdi Ara

Twitchten Ne Kadar Kazaniliyor Hesapladim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
20.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Enayi bol bende izliyorum ama gidipte oyun oynayan adama para bağışlayamam kimse kusura bakmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bağış hiç atmadım ama . Jahrein önceden izlerdim zevkli de olurdu yayınları ama şimdi izlemiyorum çünkü biraz bocaladı . Şuan bir tek pintipanda yı izliyorum o adamı da seviyorum abi muhabbeti düşünceleri hoşuma gidiyor oturup dizi - film izlemek yerine onu tercih ediyorum yayın açtığında. Bağış atana da sub olana da birşey diyemeyiz kendi tercihi . Ha ama bazı herşeye donate bar açan twitch dilencileri var ki onlara ben de ayar oluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen izler kimse kimsenin ne izlediğine karışmıyor lakin oyun oynayanı izleyip birde ona para göndermek neyin kafası la anlamak çok güç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestSniper

    Oyun dediğin izlenmez oynanir, bu oyun kanallarını ve izleyenlerini anlamıyorum.

    Hayir bir de hadi diyelim oyunun yok veya eski bulamadigin bir oyun veya bilgisayarin kaldirmiyor, oyunu film gibi izlemek yani hikayesini izlemek istiyorsun. Bla bla konusup duruyorlar, onlarin neyini dinliyorlar anlamiyorum.
  • Bağışlardan ayda 3.000 TL çok iyimser olmuş. Ölü günlerinde sadece bir yayında minimum 500 TL kazanıyorlar. Üstelik o kadar karaktersiz insanlar ki her fırsatta izleyiciye parasızlıktan ağlıyorlar. Daha önce yaptığı işe saydırdıkları insanları yıllar sonra sırf menfaat uğruna övmeye başladılar. Bunlara vereceğiniz paraya gidin oyun alın kendiniz oynayın.
  • Sevin sevmeyin bu kişilerin Jahrein vs. her zaman para bayan kitlesi olacak, hatta neden bu kadar bağış alıyor o bu şu dedikçe daha da bağlanıyorlar bu yayıncılara.

    Evet Jahrein ve türevleri en az ayda 10-30 bin tl arası rahat kazanıyor ama burada bundan rahatsız oluyorsan buna ancak sana ne be kardeşim demek düşer. Kitlesi kötü olsun chat berbat küfür bir ortam olsa da adam eğlendiriyor sonuçta sevin veya sevmeyin. Amaç küfürsüz yayın ise Pintipanda var onu takip edersin olur biter oda saygı duyduğum bir yayıncı oda en az ayda 10-20 bin tl üstü rahat kazanıyor. Twitch yayıncılığı kolay değildir beyler 4-5 yıl bu işe gönül verecekseniz, sosyal hayatın neredeyse sadece net alemi olacak, az biraz yabancı dilde gerekli bunlar ok ise anca 4-5 yıl sonra belki sağlam bir sub sayısına ulaşıp paraya para demezsin. Bunları başarırım abi diyen varsa bulaşsın bu işe derdim ama twitch yayıncı bakımından doydu yenisine takılacak izleyici artık çok azaldı her yayıncının kemik bir kitlesi var bu ne derseniz deyin kalacak ve var olmaya devam edecek.

    Bağış olayına da çok takmayın parayı verenin kendi şahsi istediği; bazen görüyoruz 500 tl ve üstü bağış çüş bu ne tarzı tepkiler bende veriyorum ama o kadar. Bunu sosyal olaya bağlayıp laf sokmanın bence gereği yok bu twitch yayıncıların çoğu genelde kahvaltı ve yemek yayıncıları olarak bilinir çoğu izleyici yemek yerken vs. açar takılır bunlarda veya pc ve konsolda çok oyun oynamak yerine daha çok izlemekten zevk alanların tercihidir. Adam oyuna para vereceğine yayıncıya veriyor işte gerisine karışmayın.




  • Unlostu iyi tanırdım zamanında. Agmerkezinde uzun zaman HalfLife oynadım kendisi de serverin sahibidir ve Türkiye'nin en iyi Half Life oyuncularından birisidir. Ama en iyisi değildir Videolarına bazen denk geliyorum ancak tek yaptığı şey kumar oynamak başka bir cacığını göremedim. Half Life'ın en iyi oyuncusuyum diyerek buralara kadar geldi ancak videolarında ne Half Life ne CS:GO hiç bir şey yok sadece kasa açma videoları. Agmerkezini tekrar açsa insanlara Half Life öğretse şu ankinden daha iyi durumlara geleceğine eminim.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Bagis yapan kisi musluman degilse? Ya da dediklerini yaptiysa? Inancinda bile hosgoru varken nasil yargilayabiliyorsun onlari, hakaret edebiliyorsun onlara?



    Umarim mesajin troll amaclidir (troll olmasi bile rahatsiz edici oldugu gercegini degistirmiyor ). Bundan sonra temennim hayatinin sonuna kadar; ekmek ve su ile karnini doyurmaya, cuval giymeye, derme catma bir kulubede yasamaya niyet etmen.Ne de olsa gerisi gereksiz.Karnin doydukca, sirtin az da isindikca ve barinabildikce ne gerek var degil mi?



    Hadi bu dediklerimi es gec.Bu platformda neden dort bin kusurluk mesajin var? Her mesajin ulvi bir amac mi tasiyor cevapladigim mesajin gibi? Interneti bilimsel arastirmalar ve dunyaya adalet dagitmak icin mi kullaniyorsun? Bu sorulari kendi icinde yanitladiktan sonra internete bosa para verdigini fark edebilirsin. Ama telasa kapilmana gerek yok. O parayla dedigin gibi bir suru sey yapabiliyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestSniper

    Oyun dediğin izlenmez oynanir, bu oyun kanallarını ve izleyenlerini anlamıyorum.

    Futbol dediğin izlenmez oynanır, bu futbol kanallarını ve izleyenlerini anlamıyorum.
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Bana cevap olarak söylediysen, fanatik değilim. Uzun süredir futbol maçı izlemiyorum. Sadece geçen Fenerbahçe nin eurolig maçını izledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BestSniper

    Bana cevap olarak söylediysen, fanatik değilim. Uzun süredir futbol maçı izlemiyorum. Sadece geçen Fenerbahçe nin eurolig maçını izledim.

    Sana özel bir cevap değil, bu şekilde düşünenlere bir cevap. Aynı şekilde "Neden basketbol maçı izliyorsun? Oynasana?" gibi şeylere de uyar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mic

    Bağışlardan ayda 3.000 TL çok iyimser olmuş. Ölü günlerinde sadece bir yayında minimum 500 TL kazanıyorlar. Üstelik o kadar karaktersiz insanlar ki her fırsatta izleyiciye parasızlıktan ağlıyorlar. Daha önce yaptığı işe saydırdıkları insanları yıllar sonra sırf menfaat uğruna övmeye başladılar. Bunlara vereceğiniz paraya gidin oyun alın kendiniz oynayın.

    bunlar bişey değil bazı yabancılar yayın açıyor memeli familyasından 2 dekolte gösteriyor diye 10 binler dökenler var

    hayır birde eğleniyorlarmış ana avrat küfür ederek yayın yapanalrın oynamasını izlerken nasıl eğleniyorlar nasıl bir asosyallikteler anlayamıyorum

    büyük kitleside bunların çoluk çocuk chatde abi abla demelerinden belli instagram hesaplarına bakıyorum yorum yapanlar ilokullu ortaokullu bebeler

    analarından babalarından aldıkları paraları bunlara yatırıyorlar hayır ihtiyacı olan kişilerde değil yayın yapanlar geneli babadan zengin hepsi




  • jahrein son yayınında para mevzusunu açınca 1-2 kelam da ben edeyim dedim.

    arada zaman öldürmek için jahreinî offline olarak takip ediyorum. takip ettiğim tek twitch kanalı. kendi mesleğinin standartları çerçevesinde normal kazanıyor. oturup saatlerce hesap yapmaya gerek yok. Abonelikten 15-20 bin arası garanti. Bağışların çetelesini tutacak halimiz yok. sponsorluk gelirlerini de bilmek imkansız ama ayda ortalama 30 bin desek çok kötü bir tahmin olmaz. 4-5 yıl daha bu işi yapsa rahat yaşamasına yeter.

    youtubea gelirsek takip ettiğim 5-6 kanal var yarısı yabancı. hiçbri aylık bir kaç milyon izlemeye ulaşamıyor. youtube dan doğru düzgün direkt kazanç sağlamak için aylık milyonlarca izlenme gelmesi lazım. youtube'un asıl olayı gizli reklam. normal hayatta hiçbir şey olamayacak kız çocukları makyaj ve giyim sektörü üzerinden milyonlara varan rakamlar kazanabiliyorlar. diğer 7. sınıf soytrılara girmiyorum bile.

    uzun lafın kısası 3 sektör üzerinden beslenen bir yapı var. 1 ) Makyaj ve kadın giyimi 2 ) genelde ilköğretim çağındaki erkek çocuklarına hitap eden entertainment sektörü 3) Çocuklu aileler için oyuncak ve çocuk bakımı ile ilgili kanallar

    Aslına bakarsanız gerçek hayatın 3 temel sektörünün video içeriğine dönüştürülmmesi. tam anlamıyla sanal bir ticaret işi aslında bu.

    para ticarette.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.