Şimdi Ara

Twitchi adc olarak oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adc olarak oynayamıyorum bu heroyu ya oyun başı aşırı kırılgan güçsüz harasslıyor oyun başı ezilincede oyuna geri gelemiyor jungle olarak kasıyorum ama adc olarak oynamak istiyorum geçen maç il kdefa adam gibi jungleda twithc oynadım 2 kere 3te3 aldım ama adc olarak oynadımmı olmuyor nedense önerileriniz varmı ? birde item buildiniz ney ben ilk ebedi sonra mahvolmuş hayalet dansçı çıkıyorum youmu alanlar varmış ama denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

Adc olarak oynayamıyorum bu heroyu ya oyun başı aşırı kırılgan güçsüz harasslıyor oyun başı ezilincede oyuna geri gelemiyor jungle olarak kasıyorum ama adc olarak oynamak istiyorum geçen maç il kdefa adam gibi jungleda twithc oynadım 2 kere 3te3 aldım ama adc olarak oynadımmı olmuyor nedense önerileriniz varmı ? birde item buildiniz ney ben ilk ebedi sonra mahvolmuş hayalet dansçı çıkıyorum youmu alanlar varmış ama denemedim.

İlk mahvolmuşu alsan birde öyle dene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

quote:

Adc olarak oynayamıyorum bu heroyu ya oyun başı aşırı kırılgan güçsüz harasslıyor oyun başı ezilincede oyuna geri gelemiyor jungle olarak kasıyorum ama adc olarak oynamak istiyorum geçen maç il kdefa adam gibi jungleda twithc oynadım 2 kere 3te3 aldım ama adc olarak oynadımmı olmuyor nedense önerileriniz varmı ? birde item buildiniz ney ben ilk ebedi sonra mahvolmuş hayalet dansçı çıkıyorum youmu alanlar varmış ama denemedim.

ilk item mahvolmuş alınca takımdan küfür yiyiorum yok neymiş daamge atamıyormuşum falan birde karşı adc ilk ebedi alınca bana damage üstünlüğü kuruyor ondanda zorlanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

quote:

ilk item mahvolmuş alınca takımdan küfür yiyiorum yok neymiş daamge atamıyormuşum falan birde karşı adc ilk ebedi alınca bana damage üstünlüğü kuruyor ondanda zorlanıyorum

Çok kırılgan olduğu için gerekli olan sustaini sağlaman lazım

• Oyun başında çok agresif oynayamazsın. Support'una büyük iş düşüyor. Senin yapacağın Mahvolmuş, Youmuu bitirdikten sonra teamfightlarda ulti ile uzaktan olabildiğince fazla hasar vermek. Ya da yalnız yakaladığın düşmanları avlamak.
  • 1.BOTRK
    2.Youumus
    3.Ebedi
    4.Son Fısıltı
    5.Defansif item

Earlyde botrk'ın alt itemi aldıktan sonra 325lik botu da al daha sonrasında da tamamlarsın savaşçı çizmesine.

Belki gold seviyesinde bile işe yarar bu taktik çünkü bizim serverda herkes farm peşinde olduğundan ADC hep botta.Sende gizlice gelip botrk-youumus+ulti ile adc yi alıp,başka zamanlarda roam yapıp midden asist veya kill alıp böyle böyle lateye büyüyerek girmen lazım.
  • TWİTCH ALMAN HATA OYUNDA O KADAR CHAMP VAR GİDİP EN DANDİĞİNİ ALMIŞSIN NE ADAM GİBİ DAMAGE ATABİLİR NE TANKLAYABİLİR NE SUPLAYABİLİR ORMAN DESEN TIK YOK BU OYUNA BOŞU BOŞUNA KONMUŞ BİR HERO SAKIN ALMAYIN TWİTCH'İN %80 LOSS ORANI VARDIR SONRA LİGDEN DÜŞERSİNİZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

TWİTCH ALMAN HATA OYUNDA O KADAR CHAMP VAR GİDİP EN DANDİĞİNİ ALMIŞSIN NE ADAM GİBİ DAMAGE ATABİLİR NE TANKLAYABİLİR NE SUPLAYABİLİR ORMAN DESEN TIK YOK BU OYUNA BOŞU BOŞUNA KONMUŞ BİR HERO SAKIN ALMAYIN TWİTCH'İN %80 LOSS ORANI VARDIR SONRA LİGDEN DÜŞERSİNİZ

jungleda oldukça iyi tflerde en çok iş yapan adc sanırım kasınca geçen maç 6 itemken 2 kere 3te3 aldım takımın adcsi lucian oyundan düşünce ben taşıdım ultisi ile çok rahat penta alınır
  • quote:

quote:

TWİTCH ALMAN HATA OYUNDA O KADAR CHAMP VAR GİDİP EN DANDİĞİNİ ALMIŞSIN NE ADAM GİBİ DAMAGE ATABİLİR NE TANKLAYABİLİR NE SUPLAYABİLİR ORMAN DESEN TIK YOK BU OYUNA BOŞU BOŞUNA KONMUŞ BİR HERO SAKIN ALMAYIN TWİTCH'İN %80 LOSS ORANI VARDIR SONRA LİGDEN DÜŞERSİNİZ

jungleda oldukça iyi tflerde en çok iş yapan adc sanırım kasınca geçen maç 6 itemken 2 kere 3te3 aldım takımın adcsi lucian oyundan düşünce ben taşıdım ultisi ile çok rahat penta alınır

ARKADAŞIM LAFIMI DİNLE BAK O OYUN İSTİSNADIR, TWİTCH'İN %80 LOSS ORANI VARDIR İADE EDEBİLİYORSAN ET TWİTCH BOŞUNA KONULMUŞ BİR HERODUR DANDİKTİR CC YOKTUR SUSTURMA YOKTUR STUN YOKTUR ANCAK TEEMO GİBİ ZEHİR ATAR, TEEMONUN %90 DANDİKLEŞTİRİLMİŞ HALİDİR

• Soraka ile git bot lane'e. Safe farm yap. Bak bakalım oyun sonunda seni durdurabiliyorlar mı

• Oyun sonu tfde en iyi is yapan adc tüm takimi siler süpürür.
    Tfde bekliyorsun gerilerde yumak olduklari an q basiosun alıyorsunuz pozisyonu veriyorsun ultiyi bide e çakiyorsun bitti.

• quote:

bize yutturamassın bu numarayı main nin twitch
  • Son 3 gündür twitch yüzünden oyuna geri döndüm yaklaşık 30 maç attım
    Early game de aşırı zayıfsın trade girmemen gerekiyo.Hatta farmda bile geri kal ama harras yeme gerekirse gir kulenin altına q aç gezin orda.Ama early gamede karşıya kill verme.1600 e yakın para olduğunda ki 7-8. dakkaya geliyor aşağı yukarı git b at bf sword+2-3 pot al.Yine farmlamaya devam et trade girme.Bundan sonraki dönüşlerinde botrk+berserker bitirmeye çalış.
    Berserker Bot+Botrk+İnfinity+Statikk+LW+GA olsun late buildin.Eğer karşı takımı arka arkaya yakalam şansın varsa amumu,malphite vb.İlahların kılıcı alabilirsin GA yerine.
    VE TAKIMA EN BAŞTAN AŞILA
    25. dakkadan önce inhibitör vermemişseniz o maç döner
  • twitch oynamakdan zevk aldgım tek adc ...

build standart

sırasıyla

infinity + bot + yuomo + sword of the divine + last whisper son item karsıya gore zed vb.. champlar varsa mercury yoksa g.a veya btrk..
  • quote:

Block.

• quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

quote:

Block.

lütfen beni blocklama beni blocklarsan ne yaparım yazdıklarımı görmen gerek yoksa benim için çok kötü olur lütfen blocklama
  • quote:

quote:

quote:

ARKADAŞIM LAFIMI DİNLE BAK O OYUN İSTİSNADIR, TWİTCH'İN %80 LOSS ORANI VARDIR İADE EDEBİLİYORSAN ET TWİTCH BOŞUNA KONULMUŞ BİR HERODUR DANDİKTİR CC YOKTUR SUSTURMA YOKTUR STUN YOKTUR ANCAK TEEMO GİBİ ZEHİR ATAR, TEEMONUN %90 DANDİKLEŞTİRİLMİŞ HALİDİR

Şimdi bir şey sorayım
    Oyundaki adclerden hangisinde sustur var?
    Slow CC değil mi?
    Stunı olan tek adc Vayne hatırladığım kadarıyla o da duvara sabitlerse.
    Oyndaki en düşük win rate e sahip hero %42.11 ile Urgottur yani %80 loss oranı olamaz bu arada Twitch'in win oranı %44.61 dir.
    Şimdi artılarına geleyim
    Teamfight öncesi 8 saniye görünmezlik sayesinde pozisyon almak çok daha basit diğer adclere göre
    W skili slow atıyor kaçan adamları kovalamak kovalayanlardan kaçmakayrıca early ve mid game de w e ile harraslamak için kullanılabilir
    E skili sayesinde range inden kaçan adamları alabiliryorsun ve güzel sayılabilecek bir damage i var.
    Ultisi sayesinde 7 saniye diye hatırlıyorum aoe damage atıyosun ki bu şekilde daha dün akşam quadra kill aldım

Özet:Sen neyin kafasındasın

• quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

quote:

quote:

quote:

Şimdi bir şey sorayım
    Oyundaki adclerden hangisinde sustur var?
    Slow CC değil mi?
    Stunı olan tek adc Vayne hatırladığım kadarıyla o da duvara sabitlerse.
    Oyndaki en düşük win rate e sahip hero %42.11 ile Urgottur yani %80 loss oranı olamaz bu arada Twitch'in win oranı %44.61 dir.
    Şimdi artılarına geleyim
    Teamfight öncesi 8 saniye görünmezlik sayesinde pozisyon almak çok daha basit diğer adclere göre
    W skili slow atıyor kaçan adamları kovalamak kovalayanlardan kaçmakayrıca early ve mid game de w e ile harraslamak için kullanılabilir
    E skili sayesinde range inden kaçan adamları alabiliryorsun ve güzel sayılabilecek bir damage i var.
    Ultisi sayesinde 7 saniye diye hatırlıyorum aoe damage atıyosun ki bu şekilde daha dün akşam quadra kill aldım

Özet:Sen neyin kafasındasın

felsefe yapma urgot dandiktir ezreal dandiktir twitch en kral dandiktir dandiklik sıralamasında 1- urgot 2-twitch 3- ezreal vardır yani almayın oynamayın

• Dostum twitchle 10 oyun jungle 10 oyunda win aldım senin dediğin gibi adc çok zor ama çokta güzel bence şöyle açıklama yapayım sana

Öndeysen : BT - Runan - Yommuu - Edge - Statics

Gerideysen : BT - Runan - Yommuu - Edge - GA Yada Banshe

Runan herkeze biraz saçma geliyo ama Lifesteal ile birleştiğinde tehşet birşey oluyo :D

Denemeni tavsiye ederim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.