Şimdi Ara

Twitch için Guinsoo nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guinsoo'yu twitch için kullanabilirmiyiz acaba?

ilk başta saçma gibi görünsede guinsoo'nun statlarının twitch'in en önemli skili e için güzel bir kaynak sağlıyor.

öncelikle guinsoo iteminin statlarına bakalım;

şimdi ise twitch'in e skili:

şimdi burada dikkatinizi çekmeniz gereken ilk item twitch in attack speed'e dayalı bir şampiyon olması. guinsoo ise genel olarak melee aa ya dayalı şampiyonlar için yapılmış gerekiyor ama pasifinden dolayı kog için biçilmiş kaftan ve kog w su ile 8 stacki çok hızlı doldurabiliyor.

guinsonun ham olarak +30ad +40ap verdiğini görüyoruz. 8 stack kasabilirsek bu rakam +30ad +72ap +%40as oluyor bir anda. ve 8 yük ile ekstra bir aa odaklı alan damage i çıkarabiliyorsunuz.

dönelim twitch'in hayati önem taşıyan e skiline. bu skill ad vuran fiziksel hasar vuran ap'den ve ad'den değer alan bir skill.

yani şöyle bir karşılaştırma yaparsak 65 ad tabanlı bir item e skiline vereceği katkı 65*0,25=16,25 şeklindedir.
    guinsonun stacklenmemiş halinde ise 30*0,25+40*0,20=15,5 şeklinde olacağı.
    ancak guinsoo stacklenirse 30*0,25+72*0,20=21,9 şeklinde bir sonuç ortaya çıkar. %40 as ve fazladan damage vuran alan etkili normal vuruşlarda ekstrası. bu küçük görünebilir ancak ciddi bir farkdır. çünkü twitch'in e skili 5 stack ile çarparsanız güzel bir damage çıkabilir.

twitch'in yeni metadaki ana itemleri youmumu&runaan veya botrk&runaan olarak sayılıyor. ancak ben youmumu&runaan ikilisiyle daha iyi snowball olacağınızı düşünyorum. özellikle rakipte tank yokken botrk youmumuya göre çok klas bir tercih kalmıyor gibi.

bu arada twitch son günlerde popi olmaya başlıyor gibi. geçen gün eu cs maçında görmüştük yakın zamanda lcs ye de giriş yapabilir. çünkü meta da ön plana çıkan adcler inceden nerfleniyor. lucian, corki, ezreal, kog vb

rekkless'in buildi ile dün plat elosunda güzel bir oyun aldım. ama bugün düşününce guinsoo yu da ilerleyen oyunlarda denemek istiyorum bakalım ne olacak.

peki sizin düşünceleriniz nedir?

• Hangi itemdan vazgeçip guinsoo koyacaksın ki?
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    buradaki amaç ilk aldığın item guinsoo olmalı. ondan sonra oyuna göre şekillendirebilirsin. zaten guinsoo çogu core iteme göre ucuz ve yapması kolay bir item. farmı da hızlı geçebilirsiniz. yani snowball item sayılabilir.
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Youmuu dan önce Guinsoo bana göre alınmaz. Doğru düzgün AS'si yok ki sen ilk item guinsoo alıp 8 stack yapana kadar tradelerden geride kalırsın o AS ile. Görünmez olup birden çıkıp fight'a girdiğinde hiçbir şey yapamazsın.
  • Soyle soyluyeyim, guinsoyu ilk yada 2. esya olarak almadikca potansiyelini tam gostermiyor. Stack kasmak zaten basli basina bir dert. Daha iyi baslangic esyalari varken pek iyi olacagini sanmiyorum. Yine de denenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E yi patlattıktan sonra ne yapacaksın ? Guinso sadece e skilinin fazladan vurmasını sağlıyor ve youmu ile vuracağın fazladan 1-2 aa zaten farkı kapacatacak.
  • kog mawa çok daha iyi gidiyor bence runaan varken guinsoo tw için gereksiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günüşler yorumlamaya başlamış. En iyisi sen dene.
  • İlk item cikmak mantiksiz gibi botrk veya youmu+ runaan dan sonra alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apden alan baska bir skilli (mesela pasifi) olsa tamam diyeceğimde,israf oluyor gibi geliyor.
  • Adclerde 8 stack yapmak çok zor. Çoğu zaman o kadar yaşayamıyorlar bile
  • Guzel düşünce. Farklı bir oyun stili yaratır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.