Şimdi Ara

Twisting Nether / Horde RBG guildi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasık 2,5 aydır oynuyorum henüz rbg yapamadım daha doğrusu kimse bulamıyorum.Bildiğiniz guild varsa yazarsanız memnun olurum başkaları da faydalansın

Orijinalden alıntı: StormBird

yaklasık 2,5 aydır oynuyorum henüz rbg yapamadım daha doğrusu kimse bulamıyorum.Bildiğiniz guild varsa yazarsanız memnun olurum başkaları da faydalansın

usta burdan armory linkini falan koyarsan ne kadar mmr var tecrübelerin vs onları falan belirtirsen daha hızlı sonuça ulaşırsın diye düşünüyorum kolay gelsin
  • Uzun süredir oyunda oynamıyorsan ve pvp adına daha önce güzel işler çıkarmamışsan kurulu bir takıma girebileceğini sanmıyorum. Eğer arkadaş çevren filan varsa belki onlarla girebilirsin. Onun dışında ne kadar iyi olursan ol bunu kanıtlayacak gearın, herhangi bir pvp başarın filan yoksa hele ki oyunda kısa bir dönem bulunduysan çoğu kimse seni takımına almaz.
    Outland Guild Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.