Twisted fate karakterini oynadım sevmeye başladım ama belli bir item dizilişi yapamıyorum öneriniz nedir ve mid, solotop gibi nerde oynancağını bilmiyorum defansı biraz az karakter tavsiyelerinizi bekliyorum.
AP kasıp midde oyna.Ulti ile bot ve top a ganklere git.Birde W de kartların renklerine göre bonuslarını öğren ona göre yerinde kullan.
Teşekkürler görüşlerin için ama tam bir build lazım bana yada rehber, karakteri az çok biliyorum ama bir türlü build' i düzgün yapamadım
peki skill sıralaman nasıl ? hangilerine önce veriyorsun rahatsız ediyorumda gerçekten sevdim bu hero yu ve yorick oynamaktan sıkıldım oda eğlenceli hero ama sıkıldım TF' nin karizması yetiyor katayı bakışlarıyla öldürebilir bence
kart seçiminde hızlıyım zamanlamam iyi alışmaya başladım arkadaşın verdiği build de güzel biraz zaman gerektiricek okadar ama 2 türlüde kasabilen bi champ olduğundan alışmam zor oldu yardımlarınız için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme