Şimdi Ara

Twisted Fate öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twisted fate karakterini oynadım sevmeye başladım ama belli bir item dizilişi yapamıyorum öneriniz nedir ve mid, solotop gibi nerde oynancağını bilmiyorum defansı biraz az karakter tavsiyelerinizi bekliyorum.

• AP kasıp midde oyna.Ulti ile bot ve top a ganklere git.Birde W de kartların renklerine göre bonuslarını öğren ona göre yerinde kullan.
  • Teşekkürler görüşlerin için ama tam bir build lazım bana yada rehber, karakteri az çok biliyorum ama bir türlü build' i düzgün yapamadım
  • http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/how-to-tango-with-tf-252624

bunu kullanıyorum son 77 maçımın 57 sini kazandım
  • peki skill sıralaman nasıl ? hangilerine önce veriyorsun
    rahatsız ediyorumda gerçekten sevdim bu hero yu ve yorick oynamaktan sıkıldım oda eğlenceli hero ama sıkıldım TF' nin karizması yetiyor katayı bakışlarıyla öldürebilir bence
  • lich bane core itemi onu kesinlikle almalısın,ardında deathcap falan filan işte.
  • W kart seçiminde çok hızlı olman lazım 2.tura geçersen seçimde , iş işten geçer. 6 olunca direk gank tabi müsaitse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Janna çizdim (30 RP için)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kart seçiminde hızlıyım zamanlamam iyi alışmaya başladım arkadaşın verdiği build de güzel biraz zaman gerektiricek okadar ama 2 türlüde kasabilen bi champ olduğundan alışmam zor oldu yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.