Şimdi Ara

twisted fate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tf için sizce ad mi daha iyidir yoksa ap mi? normal gamde tristanayı bile ap oynayan bi adamım ama ap tf biraz kötümü kalıyor?

• sizin takımda ww gibi jungle kasan varsa soloda cok etkili bir hero ap kasınca
  • Tf öldü oglum garen isem kesin kesiyorm
  • evet ap kötü kalıyor.Bence ad git ilk önce berserker graves sonra sword of divine (karşı tarafa bağlı jax fln gelirse) sonra bf sword phantom dancer infinoty edge zaten bunu tamamlayınca 1v1 de alamiyacağın adam (pek) kalmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Tf öldü oglum garen isem kesin kesiyorm

garen isen kesemediğin hero varmı dostum

hem tf ilk göz ağrım mezarından kaldırıp oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktorr -- 31 Ekim 2011; 22:28:22 >
  • quote:

oldu,iyi şanslar :)
  • evelynn de benim ilk göz ağrımdı meftaa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hankk

quote:

Garenle oyna oyna sıkıldım zaten çok op bir hero oldugu icin herkezi kesrim saka bir yana elbet kesiyorlar ama tank kasinca 5 kisi dalsa bisi yapamiyor tabi stun yersek zictik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hankk

quote:

Garenle oyna oyna sıkıldım zaten çok op bir hero oldugu icin herkezi kesrim saka bir yana elbet kesiyorlar ama tank kasinca 5 kisi dalsa bisi yapamiyor tabi stun yersek zictik

noobluğu bırak first blood için flash ignite alma sende bütün herolara cleanse al kurtar oyunu cleanse cleanse.. şu dünyada cleanse kadar secdiğim bi summoner spell daha yok
    şaka maka garendan nefret ediyorum 10 healthini bırakıyorum ulti atıyor öldürüyor yaratık
    neyse trollüğü ve konuyu saptırmayı bırakırsak ap mi ad tf mi ?
    eskiden müthiş backdoor yapıldığı için ad kasıyordum da şimdi kaçanı göçeni yakaladığımızdan ancak ultiyle kendim sinek avlıyor gibi hissediyorum zaman zman o yüzden ap daha hoş durdu gözümdede sizin tavsiyeleriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktorr -- 31 Ekim 2011; 22:42:39 >

• ap güzel
  • AD alıp backdoor yapıyorum.Başka türlü kasılamıyor çünkü.
    Birde W tutturma olayı var.Hala tutturamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 31 Ekim 2011; 22:56:45 >
  • ad ve crit bonuslu itemlerle bence tf kendini buluyor bi kere şu atkk hızını artıran 4 wuruşta bi ek damage weren item şart peşinde ben blood thirster alıyorum sonrası duruma göre artık sword dancer yada ad weren bi item oluyo crit %85 olunca ister istemez en kotu ihtimal 4 wuruştan biri kill :D :D
  • Bugun AD deneme firsatim oldu. AP üzerine yogunlasicak o kadar aman aman bir durumu yok. Kesinlikle AD kasilmali ne olursa olsun. --"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.