Şimdi Ara

Twilight Spirits / Revelation Online / Moonlight Blade hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adalar takip ettiğim (en azından videolarına baktığım) oyunlar. Ama sanırım Revelation Online hariç diğerleri için nato planı yok şimdilik. Twilight Spirits gerçekten güzel gözüken bir oyun. Ama haritası kısıtlı gibi. Revelation ise tera bless karışımı diyorlar. Sınıfları ilgi çekici. Ve kapalı belada sanırım şu an. En az bilgim olan Moonlight Blade. Ama bir videoda adam gördüğüm en iyi grafiker mmorpg demişti ve bilgi videoları falan paylaşıyor. Ama aşırı Asya teması yüzünden itici geliyor bana. Video koyamıyorum şimdilik. Pek beceremiyorum açıkçası da o işleri. Sizin de bilginiz varsa bu oyunlar hakkında söyleyebilirsiniz. Ya da başka yeni gelecek bu tarz rpgler varsa öneri alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunların çıkmasınımı beklicez boşver zaten alayı dandik çin mmorpg si atmosferi bile oynamama engel
  • WoW ve GW2 dışında bir şey arıyorsan önerebileceğim tek oyun Black Desert. Diğerleri vakit harcamaya değmez.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Bu aralar oyun için para verecek durumda değilim ne yazık ki. Black desert b2p diye biliyorum.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    15 TL'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Bu aralar oyun için para verecek durumda değilim ne yazık ki. Black desert b2p diye biliyorum.

geçen 4.99 dolar dı
  • Şuan sitede 9.99 dolar gözüküyor. Tekrar o tarz bir indirime girerse alırım sanırım. Bu arada vpn ile satın alırken sorun olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    VPN sadece saniyelik olarak kullanılıyor. Herhangi bir sorun yok.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sitesini takibe alırım artık indirim için. O zamana kadar da videolar falan. Bu arada hangi ülkeye bağlandığımız önemli mi vpn için?

• önemli değil bu arada final fantasy 14 e bakmanı öneririm ama finansal kısımda aynı wow gibi çalışılmış subscription var. para çok mühim değilse başlamanı öneririm. bir de saatlerce mob kesmeyi sevmiyosan black deserta bakma bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.