Şimdi Ara

''Tweetlerimi sildim fakat hala gözüküyor'' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece 400 küsür olan tweetlerimi program kullanmadan 5'e indirdim ama 29 tweet gözüküyor. Anasayfada 5 tweet var ama atılan tweet sayısı 29..
    Bu sorunu bir çok yerde gördüm ama hala kimse çözümünü bulamamış sanırım. Twitter destek ekibine de yazdım geri dönüş yapacaklarını zannetmiyorum. Çözüm bulabilen var mı buna?

• up
  • Bunu düzeltmenin bir yolu yok dostum. Bu tarz problem birçok kişide var. Belki zamanla düzelir veya hiç düzelmez. Twitter destek ekibinin de dönüceğini sanmıyorum. Bu problem favori, takip ettiklerinde de gerçekleşebiliyor.

Bazen attıgın mentionlar gözükmeyebiliyor. Bilgisayardan giriş yapıp, Bildirimler kısmından Bahsedenler sekmesine tıkla. Oralardan birşeyler cıkabılır.
  • Burada Twitter arayüzünün database'den çektiği rakamı kullanıcıya yanlış göstermesi sözkonusu. Bu tip saçma durumlarda bilgisayarı açıp kapatmak nasıl bazen çözüm oluyorsa, Twitter'dan kullanıcı çıkışı yapıp, bir süre sonra tekrar girmek de bir denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indirim kodu

Burada Twitter arayüzünün database'den çektiği rakamı kullanıcıya yanlış göstermesi sözkonusu. Bu tip saçma durumlarda bilgisayarı açıp kapatmak nasıl bazen çözüm oluyorsa, Twitter'dan kullanıcı çıkışı yapıp, bir süre sonra tekrar girmek de bir denenebilir.

Hayır sorun hala devam ediyor çözüm bulunabilmiş değil
  • Merhaba,
    Ben hesabımı 2 ay önce dondurdum ama hesabım iptal olmamış, mail adresimi girdiğim zaman bu e-posta zaten kayıtlı diyor. şifremi unuttum veya açmaya çalıştığımda bu bilgi ile hesap bulamadık diyor…. Ne olmuş olabilir, bir fikri olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.